Νέα επίθεση Φίλη εναντίον της ΑΕΚ

Λίγο πριν την συνάντηση Τσίπρα-παλαιμάχων ΑΕΚ ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης μέσω facebook συνέχισε την αήθη επίθεση κατά της Ένωσης.

filis syrizaΛίγο πριν την συνάντηση Τσίπρα-παλαιμάχων ΑΕΚ ο διευθυντής της εφημερίδας Αυγής και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης μέσω facebook συνέχισε την αήθη επίθεση κατά της Ένωσης.

Αναλυτικά έγραψε:

«Μου έλεγαν όλοι ότι «αν δεν έχεις φέησμπουκ, δεν υπάρχεις». Φτιάχθηκε λοιπόν μια σελίδα.

Κι επειδή πρέπει να είμαστε σοβαροί θα ήθελα να σχολιάσω την επίθεση από την ΠΑΕ ΑΕΚ:
Η ανοικοδόμηση του γηπέδου της ΑΕΚ πρέπει να γίνει αυστηρώς στα όρια του ιστορικού γηπέδου της ομάδας, με σεβασμό του περιβάλλοντος και, ειδικότερα, του Άλσους. Αυτή η θέση διαφοροποιείται από τα αυτοκρατορικά σχέδια του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ, για τα οποία και φυσικά δεν αξίζει να δοθεί ούτε ένα τσακιστό φράγκο. Οι αρχές, διοικητικές και δικαστικές, έχουν την αρμοδιότητα να αποφασίσουν, με σεβασμό στο δημόσιο συμφέρον.
Η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ συνιστά υπόδειγμα λαθρεμπορίου των αισθημάτων των φιλάθλων της ΑΕΚ. Τους προσβάλλει, επιχειρώντας να επηρεάσει την πολιτική στάση τους ενόψει εκλογών. Επιπλέον, αποτελεί απόδειξη ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ καταφεύγει σε φθηνό αντιπερισπασμό για να σταματήσει η δημόσια συζήτηση σχετικά με τις κύριες δραστηριότητές του, που ένα δείγμα τους πληροφορήθηκε η ελληνική κοινή γνώμη με το γνωστό περιστατικό στη Λιβύη.
Ως προς τις αιτιάσεις γιατί ένας δημοσιογράφος ασχολείται με τα έργα και τις ημέρες του κ. Μελισσανίδη, απαντάμε ότι αυτό είναι υποχρέωση. Είναι καθήκον του δημοσιογράφου να ερευνά και να αποκαλύπτει τις δραστηριότητες οποιουδήποτε δημοσίου προσώπου -πολιτικού, επιχειρηματία, αθλητικού παράγοντα, ακόμη περισσότερο διαπλεκόμενου. Κι αυτή η στάση μας δεν πρόκειται να αλλάξει, καθώς μάλιστα στη Νέα Φιλαδέλφεια οι κάτοικοι και η δημοτική αρχή απειλούνται καθημερινά από μαφιόζικες πρακτικές. Είναι, λοιπόν, θέμα Δημοκρατίας.

Νίκος Φίλης»

Δείτε επίσης

Κρέμασε τα παπούτσια ο Λαβέτσι

Την απόφαση του να σταματήσει ο ποδόσφαιρο ανακοίνωσε ο Εσεκιέλ Λαβέτσι