Μπουφόν: «Έφυγα από την Παρί γιατί δεν ήθελα να είμαι αναπληρωματικός»

Για τους λόγους που αποχώρησε από την Γαλλία μίλησε ο Ιταλός

Στην ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport μίλησε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, εξηγώντας τον λόγο που αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Η Παρί μου είχε πει εδώ και πέντε μήνες ότι στο τέλος της σεζόν θα έπαιρνα τον ρόλο του αναπληρωματικού τερματοφύλακα στην ομάδα. Από τον Ιανουάριο είχε πολύ καιρό μπροστά μου για να το σκεφτώ και κατέληξα στην απόφαση ότι αυτό δεν μου ταίριαζε. Άφησα αρκετά χρήματα για να μην συνεχίσω εκεί και την επόμενη σεζόν» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο 41χρονος τερματοφύλακας.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της ενασχόλησης του με την προπονητική: «Είμαι όπως ακριβώς το προηγούμενο καλοκαίρι. Πάρα πολύ ήρεμος, χαλαρός. Μπορεί όλα να τελειώσουν σε 12 μήνες ή σε 15 μέρες. Έχω κάποιες καλές προτάσεις, αλλά αν δεν βρω το κίνητρο που ψάχνω, τότε ίσως χαρίσω στον εαυτό μου ένα χρόνο. Ένα χρόνο εκμάθησης. Θα ήθελα να παρακολουθήσω σχολή προπονητών, ή να σπουδάσω διοίκηση αθλητισμού, θέλω να βελτιώσω τα αγγλικά μου. Θέλω να αποκτήσω τα εφόδια και να κρατήσω όλες τις επιλογές για το μέλλον ανοικτές».

Δείτε επίσης

Δεν δίνει έκταση στο επεισόδιο με τον Σάρι ο Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος αστέρας θέλει να ηρεμήσει την κατάσταση