Οι μεταγραφές έχουν και…έξοδο

Στην ΑΕΚ δεν ψάχνουν μόνο για εξτρέμ, αλλά και ομάδες για να παραχωρήσουν Αϊντάρεβιτς και Βινίσιους

Η ΑΕΚ άνοιξε την πόρτα της…εισόδου, με τις μεταγραφές των Μασούντ και Μοράν, αλλά θα έχει και…αντίστροφη πορεία. Βλέπετε, πέραν των παικτών που είχε ανάγκη ο Χιμένεθ και χρειάστηκε την άμεση απόκτηση τους, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και γίνεται προσπάθεια να αποχωρήσουν. Τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και ο Βινίσιους, που δεν φαίνεται πως έχουν μέλλον με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Για τον Σουηδό είναι φανερό πως αποτελεί πλέον την πέμπτη επιλογή για τη μεσαία γραμμή, πίσω από Σιμόες, Κονέ, Γαλανόπουλο και Μοράν. Φαίνεται ξεκάθαρα, πως και εκείνος δεν αισθάνεται την ίδια αυτοπεποίθηση που είχε όταν αποκτήθηκε πριν από έναν χρόνο. Γι’ αυτό και στα ματς που παίρνει ευκαιρίες, είναι ωσεί παρών. Ο Χιμένεθ δεν αλλάζει τον σχηματισμό ώστε να έχει ρόλο που θα τον εξυπηρετεί και φαίνεται πως θα είναι καλό να αποχωρήσει.

Ο Αϊντάρεβιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του ’19, αλλά στην ΑΕΚ έχουν ενημερώσει ατζέντηδες πως είναι ανοιχτοί στην άμεση παραχώρηση του, δίχως να προβάλουν μάλιστα οικονομικές απαιτήσεις. Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για τον Βινίσιους, που δεν παίζει πλέον ούτε στα κύπελλα. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος έχει επίσης συμβόλαιο ως το 2019, αλλά δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Χιμένεθ και ζητείται ομάδα για να παραχωρηθεί.

Δείτε επίσης

Η αλήθεια για την αντίδραση Ολιβέιρα και τις κραυγές Κουγιά

Η αλήθεια στη φάση μετά το γκολ του Ολιβέιρα