Τελευταία Νέα

Μελισσανίδης σε UEFA: «Φέρνετε παπά και τραβάει κλήρο στις εκλογές; Στην ΕΠΟ θα γίνουν σύμφωνα με το νόμο»

Όλες οι ατάκες του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, που δεν… κρύφτηκε και μίλησε για όλους και για όλα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το «παρών» στην συνάντηση του Big 4 και μίλησε για όλους και για όλα χωρίς να… κρυφτεί.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν αυτός που αντέδρασε όταν ο Λακοβιτς άφησε υπονοούμενα για λόμπι στις εκλογές της ΕΠΟ. Πιο συγκεκριμένα του απάντησε: «Οι εκλογές σε UEFA και FIFA πως γίνονται; Φέρνετε παπά και τραβάει κλήρο; Τα πιο ισχυρά λόμπι είναι στις δικές σας εκλογές. Στην ΕΠΟ θα γίνουν Εκλογές κανονικά όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΟ, ο νόμος και οι κανονισμοί».

Ο Λακοβιτς παραδέχθηκε ότι και οι εκλογές UEFA και FIFA γίνονται με λόμπινγκ «Η ΑΕΚ λέει να σε όλες τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο και πιο ανταγωνιστικό. Φτιάξτε τη διαιτησία καλύτερη όπως εσείς γνωρίζετε, εμεις είμαστε μαζί σας, αλλά θέλω και μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο από εσάς»

Και φυσικά υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση που στο θέμα των εκλογών και ποτέ θα γίνουν συμφώνησαν όλοι.
Πάντως, ο Μελισσανίδης δεν δίστασε ακόμα να ασκήσει κριτική σε FIFA/UEFA!

«Βρίσκεστε στη χώρα μου τρία χρόνια. Τι έχετε κάνει; Έχετε αποτύχει. Σαν Έλληνας επιχειρηματίας και Έλληνας πολίτης δεν δέχομαι αυτή την κηδεμονία. Να συμφωνήσουμε σε όλα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρώτος εγώ. Αλλά εδώ έχετε τέσσερις Έλληνες επιχειρηματίες που πληρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εσεις πληρώνεστε. Θα ήθελα περισσότερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Να τονίσουμε παράλληλα, πως στο τέλος της συνάντησης υπήρξε πολύ θερμό τετ α τετ του Μελισσανίδη με τον Λακοβιτς. Που φυσικά αμέσως δέχθηκε ότι οι εκλογές δέχτηκε ότι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στο τέλος της σεζόν

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν είχε καμία ένταση με κανέναν, ούτε συμμετείχε σε κανένα επεισόδιο των Ιβάν Σαββιδη και Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Δείτε επίσης

Κορωνοϊός – Telegraph: «Μετά το Βέλγιο και η Σκωτία διακόπτει πρόωρα τη σεζόν – Πρωταθλήτρια η Σέλτικ»

Αγγλικό δημοσίευμα για τα σχέδια της Σκωτίας