Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Μελετούν δανεισμούς, συνιδιοκτησίες και άλλες επιλογές από την Αργεντινή

Τις τελικές λεπτομέρειες του ταξιδιού στην Αργεντινή μελετούν στην ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ανοίξει την ατζέντα των επιλογών από την τεράστια αγορά της χώρας του επιγόνων του Μαραντόνα και βρίσκει πολλές λύσεις

0

lyberopoulosΤις τελικές λεπτομέρειες του ταξιδιού στην Αργεντινή μελετούν στην ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ανοίξει την ατζέντα των επιλογών από την τεράστια αγορά της χώρας του επιγόνων του Μαραντόνα και βρίσκει πολλές λύσεις. Πρόκειται για αγορά που προσφέρει πολλές και σημαντικές λύσεις, ακόμα και από ομάδες που δεν ανήκουν στην ελίτ της κατηγορίας. Ακόμα και από συλλόγους που παίζουν σε μικρότερες κατηγορίες, απ’ όπου η ΑΕΚ είχε «ψωνίσει» πριν από λίγα χρόνια τον Μπλάνκο.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά πως δεν μπορούν να διεκδικήσουν παίκτες που κοστολογούνται ήδη με εκατομμύρια ευρώ. Αλλωστε, δεν είναι και στις προθέσεις τους, δεδομένου πως αναζητούν κατά κύριο λόγο ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας που τώρα κάνουν το ξεπέταγμα. Βέβαια, στη Λατινική Αμερική είναι οι «βασιλιάδες» των μάνατζερ, πολλοί εκ των οποίων διατηρούν ακόμα και δικαιώματα παικτών. Οι τιμές ανεβαίνουν από πολύ μικρές ηλικίες, αλλά πάντα προκύπτουν λύσεις.

Στην ΑΕΚ ξέρουν πως μπορούν να δουν κάποιες επιλογές με δανεισμούς παικτών. Ενδεχομένως δανεισμό με οψιόν αγοράς, όταν το επόμενο καλοκαίρι η Ενωση θα έχει επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία και τα οικονομικά δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Συν τοις άλλοις, προκύπτουν ευκαιρίες από καθεστώτα συνιδιοκτησίας και στην ΑΕΚ μελετούν ήδη κάποιες επιλογές. Και ετοιμάζονται για την Αργεντινή με συγκεκριμένη ατζέντα που θα κινηθούν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα