Λυμπερόπουλος: «Ευλογημένος που δουλεύω με αυτούς τους παίκτες»

Όσα είπε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μετά τη μεγάλη πρόκριση στους «32»

Μέλι για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έσταξε μετά το παιχνίδι με την Αούστρια ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

«Η πρόκριση αυτή ανήκει στους παίκτες, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Στα παιδιά που είναι εδώ, σε αυτά που βρίσκονται στην Αθήνα και στον Γιάκομπ που βρίσκεται στη Σουηδία. Τα χαμόγελα είναι πολλά σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό και θα πάρουμε ακόμα περισσότερες χαρές. Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά. Δίνουν το 100%, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους. Νιώθω ευλογημένος που δουλεύω μαζί τους και πιστεύω ότι θα ζήσουμε κι άλλες χαρές», σημείωσε αρχικά.

Για το μπάτζετ που θα διαθέσει η ΑΕΚ για μεταγραφές και αν αυτό θα είναι μεγαλύτερο μετά την πρόκριση, ο Λυμπερόπουλος απάντησε: «Για τα οικονομικά θα ρωτήσετε τον κ. Λυσάνδρου. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στη μεταγραφική περίοδο σε συνεργασία με τον προπονητή μας. Το σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσουμε έτσι όπως είμαστε αγαπημένοι, θα πάμε ακόμα καλύτερα.

Πρώτα κοιτάς το σπίτι σου και μετά τα υπόλοιπα. Τα παιδιά αυτά έχουν δώσει τα πάντα και υπάρχουν κι άλλοι από πίσω, θα το δείτε. Όποια προσθήκη κάνουμε ελπίζουμε ότι θα ενταχθεί γρήγορα στο σύνολο και θα συνεχίσουμε εξίσου καλά».

One comment

  1. Γεια σου ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΓΚΑ ΑΕΚΤΖΗ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *