Τελευταία Νέα

Λεονταρισμοί δίχως ουσία από τον Παναγόπουλο

Τον…μπαμπούλα της μη αδειοδότησης επιχείρησε για ακόμα μια φορά να βάλει πάνω από την ΑΕΚ ο δικηγόρος Παναγόπουλος, με τις περίφημες αξιώσεις των Βλάχου, Καφέ, Αραμπατζή για οφειλές της παλιάς ΠΑΕ

Τον…μπαμπούλα της μη αδειοδότησης επιχείρησε για ακόμα μια φορά να βάλει πάνω από την ΑΕΚ ο δικηγόρος Παναγόπουλος, με τις περίφημες αξιώσεις των Βλάχου, Καφέ, Αραμπατζή για οφειλές της παλιάς ΠΑΕ. Ετσι, από χθες άρχισε να κυκλοφορεί εκ νέου το σενάριο για έφεση κατά της αδειοδότησης της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, με αφορμή αυτές τις οφειλές.

Βέβαια, στην ΑΕΚ δεν υπήρχε ουδεμία ανησυχία από την πρώτη στιγμή και ήξεραν πως επρόκειτο για λεονταρισμούς δίχως καμία ουσία, μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων. Βλέπετε, σύμφωνα με το άρθρο 7, παράγραφος 4 της ΕΠΟ, έφεση σε απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης μπορεί να κάνει είτε η ίδια ομάδα (επειδή δεν αδειοδότηθηκε ή επειδή της αφαιρέθηκε η άδεια για κάποιον λόγο), είτε η ΕΠΟ μέσω του Δημητρίου.

Αυτό σημαίνει, πως ουδείς άλλος μπορεί να εφεσιβάλει την υπόθεση και να δημιουργήσει πρόβλημα στην ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη κίνηση του κ. Παναγόπουλου δεν μπορεί καν να γίνει δεκτή του για τυπικούς λόγους. Όπως βέβαια, καταρρίπτεται και η σπέκουλα για προσφυγές από άλλες ομάδες που πιθανόν να είχαν έννομο συμφέρον, καθώς ούτε άλλη ομάδα μπορεί να κινηθεί εναντίον της ΑΕΚ.

Δείτε επίσης

«Στα ραντάρ της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κουγιατέ»

O Μπουμπάρ Κουγιατέ τελικά βρίσκεται στα ραντάρ της Νότιγχαμ. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους η αγγλική …