Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Κορωνοϊός: Ο πρόεδρος της FA χτυπά καμπανάκι κινδύνου!

O πρόεδρος της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τόνισε πως όλες οι πλευρές πρέπει να συνεργαστούν

0

O πρόεδρος της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τόνισε πως όλες οι πλευρές πρέπει να συνεργαστούν για να… σώσουν το ποδόσφαιρο, μιας και ομάδες κινδυνεύουν με αφανισμό.

O πρόεδρος της Αγγλικής Ομοσπονδίας χτύπησε καμπανάκι κινδύνου για το ποδόσφαιρο της χώρας και ζήτησε απ΄όλες τις πλευρές να βρουν άμεσες λύσεις. «Δεσμευόμαστε να ολοκληρώσουμε την ποδοσφαιρική σεζόν, καθώς αυτό επιλύει τα ζητήματα προβιβασμού και υποβιβασμού μαζί με τους πρωταθλητές με βάση την αξία τους. Εντούτοις ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε τη σεζόν δεδομένου ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι προτεραιότητά τη δεδομένη στιγμή» τόνισε ο Γρεγκ Κλαρκ και πρόσθεσε: «Είναι τεράστιος ο κίνδυνος να χαθούν ομάδες και Λίγκες. Ενόψει αυτής της πρωτοφανούς επιδημίας, όλοι οι παίκτες του παιχνιδιού από τους ποδοσφαιριστές, τους οπαδούς, τους συλλόγους, τους ιδιοκτήτες πρέπει να επιταχύνουν και να μοιραστούν τον πόνο για να κρατήσουν ζωντανό το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι και τώρα είναι η ώρα για ομαδική εργασία».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα