Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Κλεμέντε: «Γιατί οι υγιείς να μένουν κλεισμένοι σπίτι; Να πάνε για δουλειά!»

Απίστευτη δήλωση

1

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Χαβιέρ Κλεμέντε, ο οποίος επέκρινε τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση της Ισπανίας για να αποτρέψει την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την ώρα που η Ισπανία είναι η δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον Covid-19 ο Βάσκος προπονητής τάχθηκε εναντίον του περιορισμού που υποχρεώνει τον πληθυσμό να παραμείνει στο σπίτι.

«Στο σπίτι πρέπει να μένουν όσοι έχουν μολυνθεί και αυτοί που μολύνουν, οι άλλοι στον δρόμο και στο χώρο εργασίας και έτσι θα υπάρξουν λιγότερα προβλήματα. Αυτό που πρέπει να είναι δύσκολο είναι να γνωρίζεις πώς να το κάνεις αυτό και τότε μένουν όλοι κλειδωμένοι, κακό για τους πολλούς παρηγοριά για τους ανόητους», έγραψε ο 70χρονος τεχνικός.

«Μετά από αυτό που ακούσαμε τόσο από την Υγεία όσο και από την Οικονομία, το συμπέρασμα που φτάνω με τη μικρή μου γνώση είναι ότι για να πάει η οικονομία καλά, πρέπει να πάτε στη δουλειά. Και ποιος πηγαίνει; Λοιπόν, εκείνοι που είναι υγιείς. Θα ήθελα να μάθω γιατί οι υγιείς άνθρωποι μένουν στο σπίτι», συμπλήρωσε.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα