Τελευταία Νέα

Κατέθεσε προσφυγή στο CAS η Μάντσεστερ Σίτι

Η Σίτι προχώρησε στην κίνηση αυτή, προκειμένου να εναντιωθεί στην τιμωρία που της επέβαλε η UEFA για διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Προσφυγή στο CAS κατέθεσε την Τετάρτη (26/2) η Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από τον διετή αποκλεισμό που της επέβαλε η UEFA από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Στο CAS προσέφυγε και επίσημα την Τετάρτη (26/2), η Μάντσεστερ Σίτι.

Η αγγλική ομάδα προχώρησε στην κίνηση αυτή, προκειμένου να εναντιωθεί στην τιμωρία που της επέβαλε η UEFA για διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Το πιο σημαντικό που έχουμε και θέλουμε να πούμε είναι πως όλες οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Δεν είναι τίποτα αλήθεια. Οι οπαδοί μας μπορούν να είναι σίγουροι για δυο πράγματα. Το ένα είναι ότι οι κατηγορίες που μας προσάπτουν είναι ψευδείς. Το άλλο είναι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το αποδείξουμε. Νιώθουμε τη στήριξη του κόσμου μας και δεν θα τους απογοητεύσουμε. Ο ιδιοκτήτης δεν έχει βάλει χρήματα στο κλαμπ με παράτυπο τρόπο.

Είμαστε κερδοφόρος οργανισμός δεν έχουμε χρέη, οι λογαριασμοί μας έχουν ελεγχθεί πολλές φορές, όλα είναι πεντακάθαρα. Μακάρι όλα να τελειώσουν μέχρι το καλοκαίρι…» ήταν τα λεγόμενα του εκτελεστικού διευθυντή των «πολιτών» Φεράν Σοριάνο.

Με βάση αυτά η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ προχώρησε στην προσφυγή της στο CAS, η οποία πλέον θα περιμένει την έκβαση της υπόθεσης μέχρι το καλοκαίρι, καθώς από την πλευρά της έκανε ότι μπορούσε για να διαπιστωθεί πως όλα έχουν γίνει βάσει κανονισμών.

Δείτε επίσης

Λουκάκου: «Για να σταματήσει η μπάλα, έπρεπε να βρεθεί θετικός ένας παίκτης της Γιουβέντους…»

Ο Ρομελούλ Λουκάκου μίλησε για τον… κορωνοϊό. «Το ποδόσφαιρο μου λείπε, αλλά το πιο σημαντικό …