Κανένα θέμα αποχώρησης του Τζανετόπουλου

Παρά το γεγονός ότι ο Πογιέτ δείχνει να μην υπολογίζει τον Τζανετόπουλο, στην ΑΕΚ δεν υπάρχει πρόθεση παραχώρησης του παίκτη

Η απουσία του ονόματος του Άνταμ Τζανετόπουλου από την αποστολή της ΑΕΚ για το σημερινό ματς κυπέλλου ήρθε να προστεθεί στα παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία επίσης δε συμμετέχει εδώ και καιρό ο νεαρός διεθνής. Ο «Τζάνε» έχει να φορέσει τη φανέλα της ομάδας από την αναμέτρηση με τη Λάρισα και το γεγονός αυτό δείχνει ότι, τουλάχιστον αυτή την περίοδο, ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Το αν αυτή η κατάσταση μπορεί να διαφοροποιηθεί στο μέλλον είναι κάτι το οποίο ουδείς γνωρίζει και μπορεί να πει με σιγουριά. Με βάση πάντως τα γεγονότα, ο Τζανετόπουλος αυτή τη στιγμή είναι δεδομένο ότι δε βρίσκεται στα πλάνα του Ουρουγουανού τεχνικού.

Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι έχουν σκεφτεί στην ΑΕΚ είτε να αφήσουν ελεύθερο τον παίκτη, είτε να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού. Δεν έχει υπάρξει αυτή η σκέψη. Σε ότι αφορά στη μη παρουσία του στην αποστολή του σημερινού ματς με τον Λεβαδειακού αυτό που τονίζεται είναι ότι ο Ντούνης με τον Σβάρνα αποτελούν αυτή τη στιγμή τους δύο παίκτες κάτω των 20 ετών, τους οποίους οφείλει να έχει κάθε ομάδα σε αγώνα κυπέλλου. Γι’ αυτό και επιλέχθηκαν στην αποστολή.

 

Δείτε επίσης

Ροναλντίνιο: «Δεν είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών ο Μέσι»

Έριξε «βόμβα» για τον Λιονέλ Μέσι ο Ροναλντίνιο