Οι προσδοκίες για τον Σβάρνα και η σκέψη για πιθανή απόκτηση ενός ακόμα στόπερ

Οι θέσεις στο κέντρο της άμυνας ήταν από τις πρώτες που φρόντισαν να κλείσουν στην ΑΕΚ. Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σαρρής, αλλά και ο νεαρός Σβάρνας, ήρθαν και μαζί με τον Τζανετόπουλο

svarnas-σβαρναςΟι θέσεις στο κέντρο της άμυνας ήταν από τις πρώτες που φρόντισαν να κλείσουν στην ΑΕΚ. Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σαρρής, αλλά και ο νεαρός Σβάρνας, ήρθαν και μαζί με τον Τζανετόπουλο (τον μοναδικό που…διασώθηκε από πέρυσι) να σχηματίσουν την πεντάδα των στόπερ. Ο 17χρονος Σβάρνας, παρά το νεαρό της ηλικίας, συγκεντρώνει πάνω του πολύ υψηλές προσδοκίες και από την ανταπόκριση που θα δείξει, θα φανεί εάν προκύψει ανάγκη ενίσχυσης.

Για τον Σβάρνα υπάρχει πολύ μεγάλη εκτίμηση στις ικανότητες του. Στα Σπάτα συζητούν για ένα παιδί με προδιαγραφές…Κώστα Μανωλά, δηλαδή πολλά φυσικά προσόντα, αθλητικές ικανότητες και καλή επαφή με τη μπάλα. Βέβαια, ο Μανωλάς είχε παίξει ήδη στον Θρασύβουλο και δουλέψει μια χρόνια με τον Τσιώλη πριν έρθει στην ΑΕΚ, ενώ με τα «κιτρινόμαυρα» πέρασε σχεδόν ένας χρόνος μέχρι να κάνει το ντεμπούτο του στην 11άδα.

Εύλογα, στην ΑΕΚ ξέρουν πως δεν πρέπει να φορτώσουν με υπερβολικές απαιτήσεις τον Σβάρνα. Εάν καταφέρει να ακολουθήσει τους υψηλούς ρυθμούς που δουλεύει για πρώτη φορά στη ζωή του, τότε θα μείνει στις επιλογές του Δέλλα. Ειδάλλως, θα παίζει και με την ομάδα νέων για να βρει ρυθμό και η ΑΕΚ θα στραφεί στην αγορά για στόπερ. Εκτός εάν είναι ένας παίκτης όπως ο Κατσουράνης ή ο Κουρμπέλης, που είναι…δύο σε ένα, ως αμυντικοί χαφ και στόπερ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Δείτε επίσης

Μόλις 675 εισιτήρια στο Παναθηναϊκός-Παναχαϊκή

Αρνητικό ρεκόρ για τους «πράσινους»