Η απάντηση Αυγενάκη στον Ολυμπιακό!

Άμεση αντίδραση από τον Υφυπουργό

Ο Υφυπουργός Αθλητιμού, Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε άμεσα στην επιστολή του Ολυμπιακού, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν τα παράπονα για τη διαιτησία και απείλησαν να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Ο Υφυπουργός, παίρνοντας την «ερυθρόλευκη» επιστολή στα… σοβαρά, κάλεσε σε συνάντηση την διοίκηση της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά η απάντηση του Αυγενάκη

«Σε απάντηση ερωτήσεών σας, επιβεβαιώνουμε ότι παραλάβαμε πολυσέλιδη επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενη από τηλεοπτικό υλικό, η οποία θέτει «σειρά ζητημάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία της ΕΠΟ και αφορούν στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και των εγχώριων διοργανώσεων, όπου τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και οργανωμένης διαφθοράς κυριαρχούν». Αιτείται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να δεχθεί τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, «όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου να θέσουμε υπόψη σας όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα ανωτέρως λεπτομερώς σας παραθέσαμε». Η συνάντηση θα διεξαχθεί μετά την επιστροφή του Υφυπουργού Αθλητισμού από το Κατάρ, όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα».

Δείτε επίσης

Οι ομάδες που συνεχίζουν στους «16» του Champions League

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Champions League