Οι ακαδημίες της ΑΕΚ στον «βορρά»

H ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στην απόλυτα επιτυχημένη παρουσίαση του προγράμματος των ακαδημιών στη Θεσσαλονίκη

simaia ΑΕΚ σημαίαH ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στην απόλυτα επιτυχημένη παρουσίαση του προγράμματος των ακαδημιών στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά σημειώνεται:

Με επιτυχία διεξήχθη η παρουσίαση του προγράμματος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ στη συνεργαζόμενη ομάδα της Santos Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με πλήθος κόσμου να την παρακολουθεί. Από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ παραβρέθηκαν ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ Μιχάλης Μητροτάσιος, ο Διευθυντής Δικτύου των Ακαδημιών Μπάμπης Ζελενίτσας και ο προπονητής τερματοφυλάκων των Ακαδημιών Ηλίας Ατματσίδης.

Τη νέα αυτή προσπάθεια χαιρέτησαν ο κοσμήτορας του Πανεπιστημίου κ. Σπύρος Κέλλης και εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Εμφανίσεις με τις υπογραφές των παικτών της ΑΕΚ ομάδας δόθηκαν στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας κ. Τάκη Νικολούδη και στον πατέρα του άτυχου ποδοσφαιριστή Χρήστου Παυλίδη.

Δείτε επίσης

Βραβεία ΠΣΑΠ: Ο Λουτσέσκου καλύτερος προπονητής

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή.