Οι ανανεώσεις της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα κάνει μεταγραφές τον Γενάρη. Θα αποκτήσει σίγουρα έναν παίκτη που να κάνει τη διαφορά, ενδέχεται και δυο. Εκτός όμως των μεταγραφών αναμένεται να έχουμε και ανακοινώσεις ανανέωσης συμβολαίων

Η ΑΕΚ θα κάνει μεταγραφές τον Γενάρη. Θα αποκτήσει σίγουρα έναν παίκτη που να κάνει τη διαφορά, ενδέχεται και δυο. Εκτός όμως των μεταγραφών αναμένεται να έχουμε και ανακοινώσεις ανανέωσης συμβολαίων. Δύο είναι αυτή τη στιγμή για τους οποίους έχει παρθεί οριστικά η απόφαση να υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας: Ο Αντρέ Σιμόες και ο Αλάιν Μπαρόχα. Μάλιστα, οι περιπτώσεις και των δυο παικτών είναι σε καλό σημείο επαφών και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες 10 – 15 ημέρες να έχουμε και σχετικές ανακοινώσεις.
Για τον Σιμόες το κλίμα είναι θετικό, οι συζητήσεις προχωρημένες και ο Πορτογάλος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο (το τρέχον ολοκληρώνεται το 2017) με καλύτερες αποδοχές και αύξηση χρόνου συνεργασίας με την ΑΕΚ. Για τον Μπαρόχα τα πράγματα έχουν ως εξής: Στην Ένωση έχει παρθεί η απόφαση να δοθούν οι 250.000 ευρώ στην Καράκας και να αποκτηθούν τα πλήρη δικαιώματά του, με την ΑΕΚ να κάνει δικό της τον τερματοφύλακα στο 100%.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στο κάδρο όπου η ΑΕΚ θα ήθελε την ανανέωση συμβολαίων. Ο Γιόχανσον για παράδειγμα. Ειδική περίπτωση είναι ο Τζανετόπουλος, του οποίου το θέμα δείχνει να έχει «κολλήσει» προσωρινά, ενώ υπάρχουν και Έλληνες παίκτες στη λίστα των ανανεώσεων, όμως η πορεία των συζητήσεων μαζί τους θα ξεκινήσει προς το καλοκαίρι και αφού πρώτα κριθούν μέσα από την αγωνιστική τους προσφορά.
Πηγή: sportit.gr

Δείτε επίσης

ΠΑΟΚ – Ξάνθη 2-0: Πήρε το… φιλικό στην Τούμπα

Άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης με 2-0.