Οι 2+2 μεταγραφικές προτεραιότητες που θέτουν στην ΑΕΚ για το προσεχές καλοκαίρι

Αν και βρισκόμαστε ακόμα πολύ μακριά, είναι γεγονός πως στην ΑΕΚ κινούνται διακριτικά στο μεταγραφικό παζάρι. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΑν και βρισκόμαστε ακόμα πολύ μακριά, είναι γεγονός πως στην ΑΕΚ κινούνται διακριτικά στο μεταγραφικό παζάρι. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, όπως αποδείχθηκε με το ραντεβού που υπήρξε για τον Λόρια (και σας ενημέρωσε το enwsi.gr) ή το ενδιαφέρον για τον Αθανασιάδη. Πάντως, η θέση του τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Ανέστη δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Ενωση, η οποία για το καλοκαίρι ζητά 2+2 κινήσεις ενίσχυσης.

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει στην ΑΕΚ, οι κινήσεις θα αφορούν πρώτιστα έναν πρωτοκλασάτο σέντερ φορ και έναν ποιοτικό δεξιό εξτρέμ. Για την επίθεση υπάρχει πάντα στο μυαλό το όνομα του Τζιμπούρ, ενώ το ζητούμενο για τη δεξιά πλευρά είναι ένας αντίστοιχος Μπαρμπόσα. Πέραν αυτών, υπάρχει πρόθεση για την προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού με ηγετικά χαρακτηριστικά, ωστόσο πολλά θα κριθούν και από την εξέλιξη του Τζανετόπουλου.

Βέβαια, μετά τον νέο τραυματισμό του Μπρέσεβιτς ενδεχομένως να υπάρξει αναζήτηση και για ακόμα έναν επιθετικό. Αυτά είναι ζητήματα που θα αποφασιστούν εν ευθέτω χρόνο και αφού διαπιστωθεί πρώτα ο χρόνος αποθεραπείας του Κροάτη. Πέραν αυτών, στην ΑΕΚ θα υπάρξει ενίσχυση με έναν έμπειρο γκολκίπερ, μπακ απ του Μπακάκη στη δεξιά πλευρά και ίσως έναν ακόμα αριστερό μπακ (αν και η επιστροφή του Σοϊλέδη έδωσε λύσεις).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Δείτε επίσης

Πάει Μιλάνο για ιατρικά και υπογραφές με Ίντερ ο Έρικσεν

Θα γίνει το τρίτο απόκτημα της ομάδας του Αντόνιο Κόντε με... άρωμα Premier League μετά τους Άσλεϊ Γιανγκ και Βίκτορ Μόουζες.