FIFA - UEFA: Την Παρασκευή οι επίσημες ανακοινώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Μετά την καθοριστική επαφή – συνάντηση του Αυγενάκη και των ελληνικών ποδοσφαιρικών Αρχών αλλά και στην Γενεύη με τις δύο Ομοσπονδίες θα υπάρξει την Παρασκευή επίσημη ανακοίνωση – τοποθέτηση από τις UEFA / FIFA.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πολύωρη συνάντηση στη Νιόν, κατόπιν πρόσκλησης της UEFA, του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Βρέθηκαν, εκ μέρους της FIFA, o Λούκα Νικόλα (διευθυντής ομοσπονδιών – μελών), εκ μέρους της UEFA οι Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών – μελών) και Μάριος Γεωργίου (διεύθυνση ομοσπονδιών – μελών), ο Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), ο Πέτερ Φούσεκ (ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας FIFA / UEFA) και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση – τοποθέτηση από τις UEFA / FIFA αύριο Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου.