Έρχεται πανηγυρική δικαίωση της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη στην υπόθεση Κύρκου (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε κατά αποκλειστικότητα το υπόμνημα της ΠΑΕ ΑΕΚ, σχετικά με την υπόθεση Κύρκου, μόνο από το enwsi.gr

Διαβάστε κατά αποκλειστικότητα το υπόμνημα της ΠΑΕ ΑΕΚ, σχετικά με την υπόθεση Κύρκου, μόνο από το enwsi.gr

Εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση Κύρκου, σχετικά με τις καταγγελίες του διαιτητή για φραστική επίθεση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ είχε δικαιωθεί πρωτοδίκως για την υπόθεση Κύρκου, ωστόσο κατόπιν παρέμβασης του Αθλητικού Εισαγγελέα, η υπόθεση μπήκε σε διαδικασία επανεξέτασης.

Όπως αναμενόταν, η συμβολή του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέτρου Καϊμακάμη, ήταν καθοριστική του. Με άρτια νομική στρατηγική, με αποστομωτικά επιχειρήματα αλλά και αρκετές καταθέσεις μαρτύρων, κονιορτοποίησε το κατηγορητήριο.

Όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες, για την ακρίβεια, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όπου θα προκύψει και η τελική ετυμηγορία, τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να δικαιωθούν πανηγυρικά.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε δια του Πέτρου Καϊμακάμη (ενώ παρίστατο και ο κ. Ρίζος), απέστειλε υπόμνημα προκειμένου να απολογηθεί. Το υπόμνημα που είχε τη σφραγίδα του Πέτρου Καϊμακάμη, τόνιζε μία σειρά πειστικών επιχειρημάτων μέσω των οποίων γινόταν σαφές, πως το εν λόγω συμβάν δεν συνέβη ποτέ.

Αρχικά υποστηρίζεται πως το φύλλο αγώνος δεν μπορεί ν’ αποτελέσει ασφαλές αποδεικτικό καθώς ο συντάκτης του, ο κ. Καλογερόπουλος δεν ήταν μάρτυρας του φερόμενου συμβάντος και βασίζεται στην προσωπική μαρτυρία του κ. Κύρκου.

Παράλληλα υπογραμμίζεται πως ο παρατηρήτής κ. Νιγιάννης, ο οποίος βρισκόταν πολύ κοντά στον κ. Κύρκο, δεν έχει αναφέρει τίποτα για το φερόμενο περιστατικό, στην έκθεσή του.

Ένα ακόμη στοιχείο που εξανεμίζει το κατηγορητήριο, έχει να κάνει με το γεγονός πως ο παρατηρητής της Super League κ. Καρανίκας αλλά και ο βοηθός του κ. Αλεξανδρής δεν έχουν αναφέρει το παραμικρό στην έκθεσή τους.

Συν τοις άλλοις οι παρατηρητές ΔΕΑΒ κ.κ. Παρούτσας και Κοροβήλας αναφέρουν στις εκθέσεις τους πως το περιστατικό έλαβε χώρα στο 34’ του εν λόγω αγώνα, με τον κ. Κύρκο όμως να καταγγέλει δύο επιθέσεις, η μία εκ των δύο στο ημίχρονο.

 

Δείτε επίσης

Gazzetta dello Sport: «Ο Παναιτωλικός η μόνη ομάδα που δεν έχει κερδίσει στην Ευρώπη»

Η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» ετοίμασε αφιέρωμα στον Παναιτωλικό για την αρνητική επίδοσή του στην Ευρώπη