Ενθαρρυντικά νέα για Ναγκόε: «Αντιδρά στο περιβάλλον, σταθερή η κατάστασή του»

Καλά νέα έρχονται από την Ρουμανία για τον τεχνικό της Ντιναμό Βουκουρεστίου που κατέρρευσε στο γήπεδο

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα που έρχονται από τη Ρουμανία για τον Εβγκέν Ναγκόε. Ο τεχνικός της Ντιναμό Βουκουρεστίου κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο στο ντέρμπι με την Κραϊόβα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί ανέφεραν πως οι άμεσες αντιδράσεις των επιτελείων και οι ιατρικές βοήθειες που προσφέρθηκαν στον προπονητή ήταν καταλυτικές για την βελτίωση της κατάστασης της υγείας του.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, τώρα η κατάστασή του θα ήταν πολύ χειρότερα και θα υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για τη ζωή του. Πλέον, ο Ναγκόε φαίνεται πως έχει αρχίσει να αντιδρά στο περιβάλλον και να κουνιέται, κάτι που είναι ιδιαίτερο ενθαρρυντικό.

Τέλος, σύμφωνα με άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ο Ναγκόε είχε πολύ άγχος τις τελευταίες ημέρες, δεν είχε φάει για δύο μέρες και είχε πιει πολλούς καφέδες. Γενικότερα, είχε μεγάλη πίεση και η ψυχολογία του δεν ήταν στα καλύτερά της καθώς οι οπαδοί ζητούσαν από την πρώτη στιγμή που αποκτήθηκε να αποτελέσει παρελθόν. Όλα αυτά, είναι πιθανό να έπαιξαν μεγάλο ρόλο για να βγάλει το πρόβλημα στην καρδιά και να… καταρρεύσει την ώρα του αγώνα.

Δείτε επίσης

Έκρηξη Κλοπ με το λάθος του Γερμανού μεταφραστή!

Όχι για κάποιο ζήτημα τακτικής ή συμπεριφοράς ποδοσφαιριστή του αλλά για λάθος στη... μετάφραση