Τελευταία Νέα

Χατζηγιοβάνης: «Το μεγαλύτερο ψέμα ήταν τα χρήματα, δεν ζήτησα ποτέ 200 χιλιάδες ευρώ»

Ο νεαρός ακραίος μίλησε για το αίσιο τέλος της ανανέωσής του

Λίγες ώρες μετά τη συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό, μέσα στο Περιστέρι, με τον νεαρό ακραίο επιθετικό να υποστηρίζει πως, τα περισσότερα από όσα γράφτηκαν για την ανανέωση συμβολαίου ήταν ψέματα, ενώ τόνισε πως δεν ζήτησε 200.000 ευρώ για να υπογράψει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στην ΕΡΤ:

«Έκανα ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη. Ήμασταν καλοί, κάναμε όλοι μαζί άμυνα, δεν απειληθήκαμε και νομίζω αξίζαμε τη νίκη, ήταν δίακιο το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε αγώνα με αγώνα για να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που ανήκει»

Για το σίριαλ της ανανέωσης του: «Ήταν δύσκολο διάστημα οι τρεις μήνες αυτοί, αλλά στάθηκα στα πόδια μου έφτασα κι εγώ να ανανεώσω για τρία χρόνια. Έγιναν όλα γρήγορα, είμαι πολύ χαρούμενος, έγινε όντως ένα σίριαλ, δε ήθελα να δίνω βάση σε αυτά που γράφονταν γιατί πολλά ήταν ψέματα. Μόνο εγώ ξέρω την αλήθεια. Τα χρήματα ήταν το μεγαλύτερο ψέμα, ποτέ δεν ζήτησα 200 χιλιάρικα, με στεναχώρησε αυτό γιατί έπαιρνα και μηνύματα από τον κόσμο. Ελπίζω να τους έδωσα χαρά σήμερα».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εξωτερικό με αφορμή το ενδιαφέρον αρκετών σκάουτερ: «Το εξωτερικό είναι ένα όνειρο, για κάθε ποδοσφαιριστή. Χτίζω τη βάση μου εδώ, κι αν με αξιώσει ο Θεός θα είναι τιμή μου και ένα όνειρο που εκπληρώνεται. Και τώρα όμως αυτό που ζω είναι ένα όνειρο, στον Παναθηναϊκό, είναι βαριά η φανέλα του».

Δείτε επίσης

Καλοβλέπει Μπούρκι η Τσέλσι

Δημοφιλής ο Ρόμαν Μπούρκι