Χαμηλώνει του αριστερού μπακ η ΑΕΚ

Δεν ψάχνεται για το αριστερό άκρο η ΑΕΚ, κανένα θέμα για τον Χοτζαλάρι

Σενάρια από τη γειτονική Αλβανία έφεραν την ΑΕΚ να συζητά για την απόκτηση του Εριον Χοτζαλάρι. Ωστόσο, από την Ενωση ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για την περίπτωση του 21χρονου Αλβανού αμυντικού. Ενδεχομένως ο Χοτζαλάρι να προτάθηκε και να υπάρχει κάποιο μανατζερικό παιχνίδι, αλλά η ΑΕΚ δεν ενδιαφέρεται για την περίπτωση του.

Το πιο ενδιαφέρον πάντως αφορά συνολικά τη θέση του αριστερού μπακ, δεδομένου πως από την ΑΕΚ λέγεται πως δεν υπάρχει αναζήτηση για τη θέση. Και αυτό, διότι έπειτα από την απόφαση του Χιμένεθ να «βαφτίσει» αριστερό μπακ τον Μπακάκη και να αφήσει εκτός Λόπες και Βινίσιους στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ο Πορτογάλος πάντως έπαιξε και με καλή απόδοση στη ρεβάνς), είχε ανοίξει για τα καλά την κουβέντα.

Από την ΑΕΚ τονίστηκε πως δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει αναζήτηση για αριστερό μπακ. Οσο και αν στις μεταγραφές ποτέ μην λες ποτέ, είναι σημαντικό πως σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδος, η Ενωση έλαβε τόσο ξεκάθαρη θέση, στηρίζοντας τους Λόπες, Βινίσιους, αλλά και τον εξελίξιμο Γιαννούτσο.

Δείτε επίσης

Φίλησε την… ερωμένη του στο γήπεδο και τον «τσάκωσε» η κάμερα! (VIDEO)

Το ένοχο ύφος αμφοτέρων πρόδιδε πως το ζευγαράκι ήταν «παράνομο».