Αύριο περιμένουν στην ΑΕΚ τον Καρίμ Χαφέζ για να πέσουν υπογραφές στο συμβόλαιο

Εν δυνάμει παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Καρίμ Χαφέζ. Επειτα από τις επαφές που υπήρξαν το τελευταίο τριήμερο, υπάρχει συμφωνία με τον 19χρονο Αιγύπτιο η οποία αναμένεται να επικυρωθεί αύριο. Βλέπετε, αν και στην Ενωση γνώριζαν πως ο Χαφέζ και οι εκπρόσωποι του θα ταξίδευαν νωρίς για την Αθήνα, τελικά θα φτάσουν στην Αθήνα το βράδυ και δεν είναι εφικτό να υπάρξει συνάντηση άμεσα.

hafez-χαφεζΕν δυνάμει παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Καρίμ Χαφέζ. Επειτα από τις επαφές που υπήρξαν το τελευταίο τριήμερο, υπάρχει συμφωνία με τον 19χρονο Αιγύπτιο η οποία αναμένεται να επικυρωθεί αύριο. Βλέπετε, αν και στην Ενωση γνώριζαν πως ο Χαφέζ και οι εκπρόσωποι του θα ταξίδευαν νωρίς για την Αθήνα, τελικά θα φτάσουν στην Αθήνα το βράδυ και δεν είναι εφικτό να υπάρξει συνάντηση άμεσα.

Στην ΠΑΕ περιμένουν τον Αιγύπτιο αύριο. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα προχωρήσουν στη συγγραφή και υπογραφή των συμβολαίων και έπειτα θα κλείσει και τυπικά το ζήτημα της απόκτησης του από την ΑΕΚ. Βέβαια, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ταξιδέψει ο Χαβέζ για την Πολωνία. Θα παραμείνει στην Αθήνα και θα περιμένει εκεί την υπόλοιπη ομάδα, που επιστρέφει στη βάση της την Πέμπτη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Δείτε επίσης

Χαλάει και του Χασάν στον Ολυμπιακό

Πάγωσε και του Αιγύπτιου φορ