Αύριο πάει στο Υπουργείο η ΑΕΚ για κοινή συνάντηση με τον Βασιλόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr αύριο θα γίνει η συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον υπουργό Παναγιώτη Σκουρλέτη και τους ανθρώπους του δήμου για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το βράδυ της Τριτης έγινε ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα σε ότι αφορά στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, με τη θετική στάση της Ρένας Δούρου, να αποτελεί λόγο αισιοδοξίας για τους ανθρώπους της Ένωσης που βρέθηκαν στην Περιφέρεια. Η συνέχεια στις κρίσιμες συναντήσεις που αφορούν στην «Αγιά Σοφιά» δίνεται αύριο στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Εκεί όπου εκτός από τους εκπροσώπους της ΑΕΚ και τον αρμόδιο υπουργό, Παναγιώτη Σκουρλέτη, θα βρεθεί ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος με τους συνεργάτες του.

Ο υπουργός είδε θετικά το ενδεχόμενο να καθίσει στο ίδιο τραπέζι τόσο με την πλευρά του δήμου όσο και μ’ αυτή της Ένωσης (μετά από πρωτοβουλία του Άρη Βασιλόπουλου) έτσι ώστε να βρεθεί μια λύση και να προχωρήσει η υπόθεση. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη συνάντηση ορίστηκε για αύριο (15/10) το πρωί στο Υπουργείο, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να θέλουν να πραγματοποίησουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου. Ποιος είναι αυτός; Η έγκριση της οικοδομικής άδειας, έτσι ώστε να αρχίσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Δείτε επίσης

«Μύλος» η Premier League με τις μειώσεις μισθών

Τη στιγμή που απλοί εργαζόμενοι που φροντίζουν για την καθημερινή ομαλή λειτουργία των συλλόγων δέχονται …