Τελευταία Νέα

Ασταμάτητη δουλειά για το όνειρο (VIDEO – ΦΩΤΟ)

To enwsi.gr βρέθηκε και σήμερα στο οικόπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και σας παρουσιάζει όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει μετά τις εργασίες των τελευταίων ημερών. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το μέρος που θα ανεγερθεί η «Αγιά Σοφιά»

4 filadelfeia 230515Με σταθερά βήματα, χωρίς πολλές …τυμπανοκρουσίες, αλλά σταθεροί στο χρονοδιάγραμμα που έχουν θέσει, οι άνθρωποι της ΑΕΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας συνέχισαν το πρώτο στάδιο των εργασιών στο οικόπεδο που ανήκει στον Δικέφαλο και αφορά στον καθαρισμό του χώρου τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Μέχρι στιγμής, όπως μπορείτε να δείτε στα σημερινά βίντεο και τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το enwsi.gr, έχουν ήδη απομακρυνθεί όλες οι διαφημιστικές πινακίδες και τα κάγκελα που υπήρχαν περιμετρικά του οικοπέδου, ενώ έχει καθαριστεί εξωτερικά ο χώρος. Σε ότι αφορά στο εσωτερικό κομμάτι, τα συνεργεία καθαρισμού έχουν απομακρύνει τα χόρτα μόλις σε ένα μικρό μέρος, κάτι όμως που αναμένεται να συνεχιστεί από τη Δευτέρα, με τους ανθρώπους της ομάδας να ευελπιστούν ότι πολύ σύντομα θα είναι καθαρός όλος ο συγκεκριμένος χώρος.

Παρακάτω δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο του enwsi.gr:

[youtube id=»aMrmSsiyuis» width=»600″ height=»350″] [youtube id=»CB8je1bfBEU» width=»600″ height=»350″]

2 filadelfeia 230515 3 filadelfeia 230515  5 filadelfeia 230515 6 filadelfeia 230515 7 filadelfeia 230515 8 filadelfeia 230515 filadelfeia 230515

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Δείτε επίσης

«Το ποδόσφαιρο μετά τον κορωνοϊό θα είναι εντελώς διαφορετικό»

Ενα ποδόσφαιρο, που θα είναι «εντελώς διαφορετικό», όταν επαναρχίσει μετά την πανδημία του κορονοϊού, προβλέπει ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο.