Αποδείξεις αξιοπιστίας από τον Κομίνη

Ο Καποδίστριας παρέλαβε τις απαντήσεις του διαιτητή και τις κοινοποιεί τη Δευτέρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για να τελειώνει το θέμα των ευθυνών για την Τούμπα

Επί μέρες, η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ για τα αίσχη της Τούμπας στηρίζεται πάνω στην προσπάθεια να πιεστεί ο Κομίνης. Ασκείται ψυχολογική πίεση μέσω πρωτοσέλιδων και συγκεκριμένης αρθρογραφίας, προκειμένου ο διαιτητής να πει κάτι που θα αθωώνει τον ΠΑΟΚ. Ή έστω θα μπλέκει και την ΑΕΚ, με την δήθεν ιστορία της άρνησης για να βγει στον αγωνιστικό χώρο, αν και δεν προκύπτει από κανένα επίσημο έγγραφο, παρά μόνο μια αστήριχτη φημολογία, πως συνέβη κάτι τέτοιο.

Ο Κομίνης έχει εκφράσει τρεις φορές τη θέση του για τα συμβάντα της Τούμπας: στο φύλλο αγώνα, στο συμπληρωματικό μέιλ με τις αναφορές των Μίχελ και Λυσάνδρου, αλλά και στην απάντηση προς τον αθλητικό δικαστή, πως δεν έχει να προσθέσει κάτι. Μόλα ταύτα, ο Καποδίστριας έστειλε φάκελο με συγκεκριμένα ερωτήματα που προέκυψαν έπειτα από την ακροαματική διαδικασία της Παρασκευής.

Ηδη, από το βράδυ της Κυριακής, οι απαντήσεις του διαιτητή βρίσκονται στα χέρια του Καποδίστρια. Ο αθλητικός δικαστής θα τις κοινοποιήσει το πρωί της Δευτέρας προς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ώστε να τις μελετήσουν και εντός 48ώρου, να καταθέσουν τα τελικά υπομνήματα τους. Αυτή θα είναι η τελευταία πράξη της διαδικασίας, προτού ανακοινωθούν οι ποινές.

Εκτίμηση ή πληροφόρηση για το περιεχόμενο των απαντήσεων του Κομίνη προφανώς και δεν μπορεί να υπάρξει. Αλλά αυτό που θεωρείται λογικό είναι να περιμένει κάποιος από έναν άνθρωπο που τρεις φορές υποστήριξε το ίδιο πράγμα, να μην αλλάξει την άποψη του υπό πίεση. Εκτός και αν πρόκειται για συνθήκες όπως εκείνες που τον έκαναν στα αποδυτήρια να κατακυρώσει ένα γκολ που ακύρωσε στην κανονική διάρκεια του ματς.

4 Σχόλια

  1. Ακριβώς καλατζη είχε ψηφίσει

  2. ροστερ πρωταθλητισμου

    Η ΕΠΣ Θεσπρωτιας Γραμμενο ψηφισε? Αν ναι ποιανου ειναι, του Σαββίδη ή του Μελ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *