Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το όνομα του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς για την ΑΕΚ, με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκο Ζαμάνη, να αναφέρει στο SDNA, πως όποια ομάδα θέλει τον Αυστριακό, θα πρέπει να πληρώσει τους Νεοσμυρνιώτες.
Αναλυτικά:
«Όποιος ενδιαφέρεται για τον Σπιριντόνοβιτς, μπορεί να μας στείλει ένα email και να μας ενημερώσει επισήμως. Όποια ομάδα θέλει να πάρει τον Σπιριντόνοβιτς, θα πρέπει να πληρώσει τον Πανιώνιο.
Δεν θα περάσουν τα τερτίπια που δημιουργούν και χρησιμοποιούν ορισμένοι. Ο παίκτης είναι πληρωμένος από τον Πανιώνιο μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου» τόνισε ο Νίκος Ζαμάνης, επιβεβαιώνοντας εν συνεχεία πως πράγματι προ ημερών υπήρξε μια συνάντηση με τον Αυστριακό παίκτη και τον εκπρόσωπό του, όπου του προτάθηκε να αποχωρήσει o «Σπίρι» από τον σύλλογο με…χαμηλό αντίτιμο.
«Είναι αλήθεια πως μου πρότειναν έναντι ενός συμβολικού ποσού να αποχωρήσει ο παίκτης, κάτι που απέρριψα από την πρώτη στιγμή.
Ο Σπιριντόνοβιτς ανήκει στον Πανιώνιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και υπολογίζεται κανονικά. Όποιος θέλει να τον αγοράσει, εδώ είμαστε να έρθει να μας πληρώσει».
ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΜΑΣ ΠΑΛΙΟΠΑΡΑΡΤΗΜΑ….
ασε ψωρογαβρε ζαμανι ….που θα μας κανεις και μαθημα για τα αυτονοητα….
Μα ποσο γελοια δηλωση….(καθαρη προσπαθεια του σκαφτια για να μειωσει το ΚΥΡΟΣ της ΑΕΚ……αν ειναι δυνατον βεβαια)