«Υπεύθυνος προπονητής ο Σλούτσκι, δεν νοιάζεται για τα λεφτά»

Ρεπόρτερ-φίλος του Σλούτσκι μιλά για την αποχώρησή του από τη Φίτεσε και για τον χαρακτήρα του 48χρονου τεχνικού

Ο Λεονίντ Σλούτσκι αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ προκειμένου να διαδεχθεί τον Νίκο Κωστένογλου, με τον Ρώσο προπονητή να επεξεργάζεται την πρόταση που δέχθηκε από τον Ίβιτς και πήρε προθεσμία να απαντήσει μέχρι την Παρασκευή (6/12).

Ο ρεπόρτερ Ντμίτρι Φεντόροφ, ο οποίος είναι στενός φίλος του 48χρονου τεχνικού αναφέρθηκε στην παραίτηση του τελευταίου από τον πάγκο της Φίτεσε, αλλά και στην επόμενη μέρα.

«Ο Λεονίντ είναι ένας υπεύθυνος προπονητής και για εκείνον οι τέσσερις διαδοχικές ήττες (σ.σ της Φίτεσε) ήταν απαράδεκτο γεγονός. Είναι άνθρωπος που πάντα αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Επιπρόσθετα δεν νοιάζεται για τα χρήματα. Έχει κερδίσει πολλά κατά την διάρκεια της καριέρας τους και δεν έχει άγχος.

Υπήρχε ένας δημοσιογράφος στην Ολλανδία που έγραφε πως είχε αμοιβή 1 εκατ. ευρώ. Δεν ισχύει. Με την παραίτηση του, ο Σλούτσκι έδειξε πως δεν νοιάζεται για τα λεφτά.

Όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά είχε διάθεση να παλέψει μέχρι τέλους, αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν το συνειδητοποίησε, αποχώρησε. Τώρα καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Είναι απίθανο να εργαστεί σε μια ομάδα με πολύ διαφορετική φιλοσοφία απ’ ότι η Φίτεσε και η Χαλ. Θα πρέπει να καταλάβουμε εάν θέλει να συνεχίσει να δουλεύει σε ομάδες που πουλάνε παίκτες ή θα επιστρέψει στη Ρωσία για να υπηρετήσει ένα μακροχρόνιο πλάνο σε κάποιο σύλλογο».

Δείτε επίσης

Στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση: Τα εισιτήρια για το ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

Τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ