Ξένοι διαιτητές και τη νέα χρονιά στην Super League

Με ξένα «στραγάλια» θα πορευτεί και τη νέα χρονιά το ελληνικό πρωτάθλημα

Στην , δήθεν, Συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα το πρωί ο Διευθυντής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών, Μπιόρν Βάσαλο πέρα από την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ με τον Μέλο Περέιρ, έγινε γνωστό πως και τη νέα χρονιά θα υπάρχουν ξένοι διαιτητές στην Super League.

Λιτά και…περιεκτικά ανακοινώθηκε πως έπειτα από την επιστολή της Φατμά Σαμούρα, το υψηλόβαθμο στέλεχος της FIFA που έχει αναλάβει τον φάκελο της ΕΠΟ, θα υπάρχουν ξένοι διαιτητές και την σεζόν 2019/’20 στα ελληνικά γήπεδα. Παρά την έλευση του VAR, τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς θα συνεχίσουν να έχουν ξένους διαιτητές με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μέσα στην χρονιά, είδαμε πολλούς ρέφερι να έρχονται στην Ελλάδα και να σταματούν να…βλέπουν όπως η ομάδα διαιτησίας στον τελικό του Κυπέλλου, όπως στο Άρης-Παναθηναϊκός, που αν ήταν Έλληνας ο διαιτητής θα ζητούσαν την αποπομπή του την επόμενη μέρα αλλά και άλλες περιπτώσεις μέτριων ξένων διαιτητών.

Ας ελπίσουμε στο VAR!

Δείτε επίσης

Οικονόμου: «Μπράβο ΑΕΚ!» (ΦΩΤΟ)

Ο αμυντικός της «Ένωσης» έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ΑΕΚ για την κίνηση της για την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Αναπηρία