Ξεκίνησαν και επίσημα οι εργασίες για το πάρκινγκ στη Ν. Ιωνία που θα «υποστηρίζει» την Αγιά Σοφιά! (ΦΩΤΟ)

Τα σύνοδα έργα του γηπέδου της ΑΕΚ ξεκίνησαν και επίσημα

Οι εργασίες για την «Αγιά Σοφιά» συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, σύντομα ξεκινά η υπογειοποίηση ενώ, ξεκίνησαν και τα συνοδά έργα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Στην… γειτονική Νέα Ιωνία, άρχισαν και επίσημα οι εργασίες για το υπόγειο πάρκινγκ στο Οικοδομικό Τετράγωνο 150, στο κέντρο της πόλης. Το απόγευμα της Πέμπτης (8/8) έλαβε χώρα μια πολύ όμορφη εκδήλωση για την επίσημη έναρξη των εργασιών κατασκευής του.

Το εν λόγω οικοδόμημα θα λειτουργεί και θα εξυπηρετεί πολύ κόσμο όταν αγωνίζεται η ΑΕΚ, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες θα χρησιμοποιείται για πολίτες της περιοχής και γενικότερα όπως κρίνει η Δημοτική αρχή.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και της επίσημης έναρξης εργασιών πραγματοποιήθηκε και τέλεση Αγιασμού, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδελφείας, Νέας Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ, και ακολούθως τέθηκε ο θεμέλιος λίθος του υπό ανέγερση οικοδομήματος.

Το παρών έδωσε και η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Ρένα Δούρου, η οποία είπε μεταξύ άλλων πως: «Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη αυτή τη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι πολύ ωραίο να κλείσει η θητεία σου με έργα.», αναφέρθηκε «στις αντιδράσεις που υπήρξαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την έγκριση της χρηματοδότησης για το συγκεκριμένο έργο».

Ακολούθως, χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Γαβριήλ, εκφράζοντας αρχικά «θερμές ευχαριστίες» προς την κ. Δούρου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είστε μια Περιφερειάρχης των έργων και αφήνετε πίσω σας έργα σε όλη την Αττική.», προσθέτοντας πως: «Σας ευχαριστούμε δημόσια για ό,τι κάνατε για την περιοχή μας.», και συνέχισε αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «Στον δε κ. Δήμαρχο, στον κ. Ηρακλή Γκότση, θέλω να τον ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου γι’ αυτό το οποίο δημιουργεί για την πόλη μας. Είμαι βέβαιος ότι η κ. Θωμαΐδου θα συνεχίσει και θα εξασφαλίσει την ομαλή ολοκλήρωση του έργου. Αλλά θα ήθελα να πω σε όλους σας ότι ο κ. Γκότσης αφήνει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του, όχι μόνο με το έργο αυτό αλλά και με τόσα άλλα έργα, τα οποία άφησε στην περιοχή μας. Και τον ευχαριστώ και δημόσια.».

Δείτε ΕΔΩ όλες τις δηλώσεις και τις φωτογραφίες της εκδήλωσης!

Δείτε επίσης

Ο Δώνης έβγαλε εκτός των 5 καλύτερων ομάδων την ΑΕΚ!

Στον... κόσμο του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού