Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Τρία ραντεβού στη Ρώμη για μεταγραφές και πωλήσεις ο Ιβιτς!

Ταξίδι-αστραπή στην Ιταλία έκανε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ

14

Ταξίδι στη Ρώμη για μεταγραφές, αλλά και για πωλήσεις παικτών έκανε την Τετάρτη ο Ιλια Ιβιτς. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ σύμφωνα με την “Ωρα των Σπορ”, πραγματοποίησε τρία ραντεβού για τον συγκεκριμένο λόγο.

Οπως σας ενημερώσαμε και χθες, πρόθεση των ανθρώπων της Ενωσης είναι η ενίσχυση της ομάδας στη θέση του αριστεροπόδαρου στόπερ, σε αυτή του αριστερού εξτρέμ, αλλά και η απόκτηση ενός μέσου με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που του υπάρχοντος ρόστερ.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα ψάξουν να βρουν τον παίκτη ή τους παίκτες που έχουν το κατάλληλο “πακέτο” κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο αν δεν βρεθούν οι κατάλληλοι, τότε αυτό θα γίνει στην επόμενη καλοκαιρινή περίοδο, όπου ο θα υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη άνεση χρόνου, αλλά και μεγαλύτερο εύρος επιλογών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του, ο Ιβιτς θα βρίσκεται σήμερα στη χώρα μας.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα