Καλουπώματα και στέγαστρο σε… πρώτο πλάνο σήμερα στην «Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ακόμα μια μέρα οι εργασίες έχουν πάρει… φωτιά στην «Αγιά Σοφιά»

Οι εργασίες «τρέχουν», ο Ναός ομορφαίνει!

Στο… φούλ δούλεψαν για ακόμα μια μέρα οι μηχανές της «Αγιάς Σοφιάς». Οι εξέδρες έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, ενώ και το στέγαστρο έχει μπει στην τελική ευθεία για να πάρει την τελική του μορφή. Σύντομα, η Cimolai θα φέρει στην Αθήνα όλα τα στοιχεία του στεγάστρου. Το εν λόγω έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, που σημαίνει πως στις διακοπές των Χριστουγέννων η ΑΕΚ θα έχει έτοιμο το εξωτερικό κομμάτι του γηπέδου.

Έτσι πλέον θα απομένουν μόνο οι εργασίες στο εσωτερικό (ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, καθίσματα, διαμόρφωση χώρων κ.α.), που θα πραγματοποιούνται παράλληλα με την υπογειοποίηση, που αναμένεται να ξεκινήσει το προσεχές διάστημα. Κάπως έτσι, το σπουδαίο έργο της ΑΕΚ θα έχει ολοκληρωθεί στο 65% με 75% μέχρι τις γιορτές.

Όσον αφορά στις σημερινές εργασίες που έλαβαν χώρα στο «μαγικό οικόπεδο», έγιναν καλουπώματα στη δοκό του δεύτερου διαζώματος, πάνω στην οποία θα «πατήσει» το στέγαστρο. Φυσικά και η συναρμολόγηση του στεγάστρου από την Cimolai συνεχίστηκε και σήμερα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από σήμερα:

 

Δείτε επίσης

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή η προπόνηση της Ένωσης