Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Το πρόσημο ήταν θετικό για τον Μαρίνο

Μοιάζει να πέρασε καιρός, αλλά είναι μόλις πριν από δύο εβδομάδες. Η θητεία του Μαρίνου Ουζουνίδη στην ΑΕΚ είχε βραχύβια διάρκεια και δεν είχε θετικό φινάλε

0

Μοιάζει να πέρασε καιρός, αλλά είναι μόλις πριν από δύο εβδομάδες. Η θητεία του Μαρίνου Ουζουνίδη στην ΑΕΚ είχε βραχύβια διάρκεια και δεν είχε θετικό φινάλε. Το πρόσημο που θέσατε πάντως μέσω της συμμετοχής σας στην «Ενωσίτικη κάλπη», είναι – έστω και οριακά – θετικό.

Το 43% όσων συμμετείχαν εκτίμησε πως δεν μπόρεσε ο Ουζουνίδης να εξελίξει την ΑΕΚ, αλλά δεν είχε και στήριξη με μεταγραφές. Σε αυτό το ποσοστό, πρέπει να προστεθεί και το 11% που τον έκρινε θετικά, αν και θεωρεί πως έχασε νωρίς τον προσανατολισμό του, αλλά και το 8% που θεώρησε επιτυχημένη την παρουσία λόγω της εισόδου στους ομίλους του Champions League.

Αντίθετα, υπήρξε ποσοστό που ανήλθε στο 23%, που έκρινε ότι ήταν λάθος η συμφωνία μαζί του, καθώς δεν κόλλησε ποτέ με την ομάδα, ενώ προστίθεται και το 11% που έκρινε ό,τι με τόσο μεγάλη βαθμολογική διαφορά από την κορυφή, δεν μπορεί ουδείς να είναι ικανοποιημένος.

 

Πως κρίνετε την παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη στην ΑΕΚ;

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα