Το πρόσημο ήταν θετικό για τον Μαρίνο

Μοιάζει να πέρασε καιρός, αλλά είναι μόλις πριν από δύο εβδομάδες. Η θητεία του Μαρίνου Ουζουνίδη στην ΑΕΚ είχε βραχύβια διάρκεια και δεν είχε θετικό φινάλε

Μοιάζει να πέρασε καιρός, αλλά είναι μόλις πριν από δύο εβδομάδες. Η θητεία του Μαρίνου Ουζουνίδη στην ΑΕΚ είχε βραχύβια διάρκεια και δεν είχε θετικό φινάλε. Το πρόσημο που θέσατε πάντως μέσω της συμμετοχής σας στην «Ενωσίτικη κάλπη», είναι – έστω και οριακά – θετικό.

Το 43% όσων συμμετείχαν εκτίμησε πως δεν μπόρεσε ο Ουζουνίδης να εξελίξει την ΑΕΚ, αλλά δεν είχε και στήριξη με μεταγραφές. Σε αυτό το ποσοστό, πρέπει να προστεθεί και το 11% που τον έκρινε θετικά, αν και θεωρεί πως έχασε νωρίς τον προσανατολισμό του, αλλά και το 8% που θεώρησε επιτυχημένη την παρουσία λόγω της εισόδου στους ομίλους του Champions League.

Αντίθετα, υπήρξε ποσοστό που ανήλθε στο 23%, που έκρινε ότι ήταν λάθος η συμφωνία μαζί του, καθώς δεν κόλλησε ποτέ με την ομάδα, ενώ προστίθεται και το 11% που έκρινε ό,τι με τόσο μεγάλη βαθμολογική διαφορά από την κορυφή, δεν μπορεί ουδείς να είναι ικανοποιημένος.

 

Πως κρίνετε την παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη στην ΑΕΚ;

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Δείτε επίσης

Κλήθηκε σε απολογία η ΑΕΚ

Για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ΑΕΚ-Βόλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *