Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Το πλάνο Καρέρα για την μίνι προετοιμασία της ΑΕΚ!

Στην «Ένωση» έχουν ξεκινήσει την προεργασία για την… μίνι προετοιμασία μετά το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού

0

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει πάει πίσω την… κανονικότητα, αλλά η ΑΕΚ δουλεύει ήδη στην επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ», ο Μάσιμο Καρέρα και οι συνεργάτες του δουλεύουν για την επόμενη μέρα, μετά τον κορωνοϊό. Έστω και αν ακόμα δεν έχουν στα χέρια τους ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Ο Ιταλός τεχνικός, έχει καθημερινές επαφές που έχει με το σταφ του. Και μάλιστα ήδη φτιάχνει ένα πλάνο, για την μίνι προετοιμασία που θα χρειαστεί να κάνει η ΑΕΚ, από την ημέρα που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ και έπειτα.

Φυσικά, όλα τα δεδομένα δεν υπάρχουν. Αλλά οι κινήσεις του Ιταλού και των συνεργάτων του είναι προς τον σωστό δρόμο.  Επί της ουσίας θα είναι ένας κύκλος προπονήσεων, που θα έχει χαρακτηριστικά καλοκαιρινής προετοιμασίας, αλλά σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Ενώ ο χρόνος που θα χρειαστεί για την επιστροφή των παικτών στα γήπεδα, θα εξαρτηθεί από μια σειρά ζητημάτων.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα