Τελευταία Νέα

Το…κερασάκι στην τούρτα – Ψηφίστε για την επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ

Η «Ενωσίτικη κάλπη» περιμένει τα ευρωπαϊκά ματς της ΑΕΚ και σας βάζει στο πλευρό Λυμπερόπουλου – Καρντόσο για την επόμενη κίνηση

Ο δρόμος – τουλάχιστον για τα play off – για το Europa League, άνοιξε διάπλατα για την ΑΕΚ έπειτα από την κλήρωση με το νικητή του ζευγαριού Χόνβεντ – Κραϊόβα. Ο Μιγκέλ Καρντόσο και οι παίκτες του επικεντρώνονται σε αυτόν το σκοπό, ώστε να παρουσιάσουν μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα μπορεί να κοντράρει κάθε αντίπαλο. Είναι δεδομένο, ότι μέχρι τώρα υπήρξαν κινήσεις σωστές, που έκλεισαν τα βασικά ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ. Ωστόσο, στα χείλη όλων υπάρχει πλέον μια κουβέντα για το περίφημο…κερασάκι στην τούρτα. Άλλος ζητά ακόμα ένα στόπερ, άλλος ακραίο επιθετικό.

Στην ΑΕΚ δε βιάζονται και περιμένουν προτάσεις από μάνατζερ για κάθε καλή περίπτωση που μπορεί να εμφανιστεί, όπως μπορεί να είναι για παράδειγμα ο Μπογέ με νέα οικονομικά δεδομένα. Εσείς, μπορείτε να δώσετε τη δική σας άποψη μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης» και να συμβάλετε στις «κιτρινόμαυρες» αναζητήσεις.

Σε ποια θέση θεωρείται πως θα πρέπει να κινηθεί πλέον για την ενίσχυση της η ΑΕΚ;

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Δείτε επίσης

Χιμένεθ: «Κάθε καλό που συμβαίνει στην ΑΕΚ με κάνει χαρούμενο»

Όλα όσα είπε ο πρώην τεχνικός της «Ένωσης»