Τι αποφασίστηκε στην τελευταία σύσκεψη του τελικού Κυπέλλου

Διευκρινίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τον τελικό του Κυπέλλου που κάνει σέντρα στις 20.30 (CosmoteSport 1/ Enwsi.gr)

O τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2019 κάνει σέντρα στις 20.30 και πριν από λίγο τελείωσε η τελευταία σύσκεψη για τις διαδικαστικές λεπτομέρειες. Η ΑΕΚ έχει ζητήσει εδώ και αρκετές βδομάδες, πριν ακόμα οριστικοποιηθεί η πρόκριση της στον τελικό, να αποδοθεί φόρος τιμής στην «Ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου», όμως δυστυχώς στις εξέδρες του ΟΑΚΑ δεν θα είναι αρκετός κόσμος για να το ευχαριστηθεί.

Όπως αποφασίστηκε στην τελευταία σύσκεψη, θα λάβει χώρα ενός λεπτός σιγή πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ενώ κατά την διάρκεια αυτής, θα παίξει από τα matrix του ΟΑΚΑ ενός λεπτού video – μήνυμα της ΑΕΚ. Με απόφαση της διοίκησης των κιτρινόμαυρων, το μήνυμα που ετοιμάστηκε περιέχει και τις δύο ομάδες με τα σήματα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και για αυτό απαιτήθηκε η έγκριση του ασπρόμαυρων η οποία και δόθηκε.

Το τρόπαιο του Κυπέλλου, θα φέρουν στο γήπεδο οι αρχηγοί των δύο ομάδων 20′ πριν την σέντρα του αγώνα. Επίσης, πριν από την έναρξη στον παραδοσιακό χαιρετισμό τον πρόεδρο της ΕΠΟ θα συνοδεύσουν από πλευράς της Ένωσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ενώ, από τον ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης.

Η Ένωση θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ, η εμφάνιση της θα είναι η κλασική (κίτρινο – μαύρο – μαύρο)  καθώς  ο ΠΑΟΚ θα παίξει με λευκό σορτσάκι.

Τέλος, το τελευταίο που ρυθμίστηκε ήταν μπροστά πως στα καθίσματα μπροστά από τα δημοσιογραφικά, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα μαζί από 15 παλαίμαχοι παίκτες κάθε ομάδας.

Δείτε επίσης

Η συγγνώμη του Λαμπρόπουλου στους οπαδούς της Λα Κορούνια (VIDEO)

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Βασίλης Λαμπρόπουλος ήταν ο μοιραίος στο παιχνίδι της Λα Κορούνια