Τέλος Απριλίου ξεκαθαρίζει το τοπίο για τον Τσιγκρίνσκι!

Ο Ουκρανός αμυντικός λάμπει δια της απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης

Ο Ντμιτρο Τσιγκρίνσκι δείχνει «γυάλινος» καθώς οι συνεχόμενοι τραυματισμοί δεν τον αφήνουν να προσφέρει όσα μπορεί στην ΑΕΚ. Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 9 Μαρτίου και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όταν αγωνίστηκε για 45 λεπτά καθώς στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων.

Το τοπίο για τον Ουκρανό στόπερ αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος Απριλίου. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα για την κατάσταση του ή για το αν θα υποστεί επέμβαση. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι πάντα ανοιχτό αν δεν υπάρξει βελτίωσει από το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Στόχο για τον «Τσίγκρι» αποτελεί να είναι έτοιμος για την καλοκαιρινή προετοιμασία κι αναμένεται να εξαντλήσει τις πιθανότητες να μην κάνει κάποια επέμβαση.

Καθοριστικός παράγοντας για την απόφαση που θα παρθεί για τον πρωταθλητή με την ΑΕΚ, αμυντικό είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά αυτή τη στιγμή το σώμα του στην θεραπεία. Αν εν τέλει κάνει την πολυσυζητημένη επέμβαση στους κοιλιακούς, αυτή θα γίνει σε τέτοιο χρονικό σημείο ώστε να μην επηρεάσει την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Δείτε επίσης

Δύο προβλήματα για τον Καρέρα

Ατομικό Τσιγκρίνσκι-Γαλανόπουλος