Τεχνικός σύμβουλος στον Ατταλο ο Ατματσίδης

Σε συμφωνία με τον παλαίμαχο διεθνή τερματοφύλακα της ΑΕΚ ήρθε η ομάδα του Ατταλου Νέας Φιλαδέλφειας

Σπουδαία κίνηση πραγματοποίησε ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς συμφώνησε με τον Ηλία Ατματζίδη για τη θέση του Ειδικού Τεχνικού Συμβούλου.  Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας της ΑΕΚ θα έχει συμβουλευτικό ρόλο, με σκοπό την αναβάθμιση και τη βελτίωση στον τρόπο λειτουργίας τόσο της Ακαδημίας όσο και της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνάντηση που είχε με τον Ηλία Ατματσίδη, ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Τζέλης, συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών για την επόμενη σεζόν, με τον διεθνή βετεράνο πορτιέρο της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας και νυν προπονητή στα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ ΑΕΚ, να αναλαμβάνει την θέση του Ειδικού Τεχνικού Συμβούλου στον ΑΤΤΑΛΟ. Μια θέση συμβουλευτικού χαρακτήρα, με σκοπό την αναβάθμιση και την ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στον τρόπο λειτουργίας τόσο της Ακαδημίας όσο και της Ανδρικής ομάδας. Παράλληλα η συνεργασία αυτή θα συμβάλλει και στην καλύτερη δυνατή εκγύμναση των τερματοφυλάκων της Ανδρικής ομάδας.

Αφενός η γνώση του μεγάλου ‘’Άτμα’’ που έρχεται μέσα από την εμπειρία του ως ποδοσφαιριστής και αφετέρου η τεχνογνωσία του που πηγάζει από την επί σειρά ετών ενασχόληση του με μια Ακαδημία που λειτουργεί σε υψηλά επαγγελματικά πρότυπα , δημιουργούν στην διοίκηση αυξημένες προσδοκίες για τα οφέλη των παιδιών της ομάδας από την συνεργασία αυτή».

Δείτε επίσης

Παπαβασιλείου: «Σκληρό μάθημα για εμάς»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκι Παπαβασιλείου μίλησε για την ήττα με 5-0 από την ΑΕΚ