Τελευταία Νέα

Τα είπαν Ντέλετιτς-Καρντόσο, όλα τα δεδομένα

Ποια είναι τα δεδομένα στην περίπτωση του Σέρβου εξτρέμ

Δεν δείχνει να το… κουνάει από την ΑΕΚ οι Μίλος Ντέλετιτς, με τα υπάρχοντα δεδομένα. Σύμφωνα με τη παραφιλολογία των τελευταίων ημερών, η Λαμία εξέταζε την περίπτωση του Σέρβου εξτρέμ, για τον οποίο ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάποια τελική απόφαση, παρότι φαινόταν οι «κιτρινόμαυροι» να εξετάζουν τον δανεισμό του.

Η αλήθεια είναι πάντως πως ο Ντέλετιτς δεν έχει καταφέρει να πείσει μέχρι στιγμής με την απόδοσή του, παρότι προσπαθεί, με όλα τα δεδομένα να παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 31 Αυγούστου. Τον Σέρβο ως γνωστόν τον θέλουν αρκετές ομάδες της Super League.

Πάντως, ο 25χρονος τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Μιγκέλ Καρντόσο και μάλιστα ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός φώναξε τον Μίλος για να του μιλήσει προσωπικά, όταν τον αντικατέστησε με τον Κρίστιτσιτς πριν από τα ματς με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα για το Europa League.

Μάλιστα, είναι ενδεικτικό ότι μετά το αρχικό στάδιο προσαρμογής και το τεράστιο άγχος που είχε ο Ντέλετιτς, προκειμένου να ανταποκριθεί στο στυλ παιχνιδιού του Καρντόσο, άπαντες στα Σπάτα βλέπουν να βελτιώνεται καθημερινά και να ανεβάζει στροφές.

Δείτε επίσης

Ρώτησε για τον Μπάρκα η Μπέτις!

Στο στόχαστρο της ισπανικής ομάδας ο κίπερ της ΑΕΚ