Συναγερμός από Κίνα για Λιβάγια!

Ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας για τον επιθετικό της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου έχει ήδη ξεκινήσει και στην ΑΕΚ καλούνται να πάρουν άμεσα αποφάσεις. Η υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα δεν είναι η μόνη που απασχολεί έντονα την «Ένωση», η οποία τα τελευταία 24ωρα έχει έναν ακόμα μπελά στο κεφάλι της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Enwsi.gr», ατζέντηδες που εκπροσωπούν ομάδα από την Κίνα, έχουν πλησιάσει την ΑΕΚ και έχουν μεταφέρει στα στελέχη της το ενδιαφέρον τους για τον Μάρκο Λιβάια!

Ο Κροάτης επιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2021 και δεδομένα για να μην μπει η ΑΕΚ σε περιπέτειες θα πρέπει να μπει σχετικά σύντομα σε διαδικασία διαπραγμάτευσης μαζί του.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι Κινέζοι είναι αρκετά «ζεστοί» και πως ενήμερος για το ενδιαφέρον τους είναι τόσο οι «κιτρινόμαυροι» όσο και ο Μάρκο Λιβάια, στον οποίο προσφέρεται ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο (στην ΑΕΚ αμείβεται με 700.000 ευρώ ετησίως).

Στην ΑΕΚ περιμένουν το επόμενο διάστημα να είναι «καυτό» αφού θα βρεθούν αντιμέτωποι με αρκετά τέτοια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να προκαλέσουν ντόμινο και εξελίξεις στο ρόστερ…

 

Δείτε επίσης

Άνοιξε «λογαριασμό» με τη Λέγκια ο Πέκχαρτ (VIDEO)

Ο άλλοτε φορ της ΑΕΚ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την νέα του ομάδα