Στο τραπέζι ξανά η προσθήκη στόπερ

Ο τραυματισμός του Τσιγκρίνσκι και η κατάσταση του Τσόσιτς βάζει σε σκέψεις την ΑΕΚ

Το κεφάλαιο «κεντρικός αμυντικός» φαίνεται πως ανοίγει ξανά στην ΑΕΚ έπειτα από το φιλικό με τον Ατρόμητο. Βλέπετε, μπορεί η Ενωση να κράτησε το μηδέν και να επέτρεψε λίγες φάσεις στην ομάδα του Περιστερίου, αλλά ο τραυματισμός του Τσιγκρίνσκι έφερε προβληματισμό. Η θλάση που υπέστη ο Ουκρανός θα τον θέσει εκτός για διάστημα ενός μήνα, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου για το Champions League. Συν τοις άλλοις, η εικόνα του Τσόσιτς (βαρύς και αργός στις κινήσεις του), γέννησε θέματα.

Θεωρητικά, με την απόκτηση του Μάριου Οικονόμου που κάλυψε άμεσα το κενό που άφησε ο Βράνιες με τη μετακίνηση του στην Αντερλεχτ, η ΑΕΚ είχε καλύψει τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών. Μπορεί να έφυγε και ο Τζανετόπουλος (5η λύση πέρυσι), μπορεί ο Γιαννούτσος να χρησιμοποιείται κατά κόρον ως αμυντικός χαφ, αλλά φαινόταν πως ο Ουζουνίδης καλύπτονταν από τις επιλογές που είχε (δίχως καν να έχει δουλέψει με τριάδα, όπου μπορεί να βοηθήσει και ο Μπακάκης).

Στο Περιστέρι ο Οικονόμου έδειξε καλός με την μπάλα, με εμπειρία και ικανότητα να διαβάζει το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν έχει την αθλητικότητα του Βράνιες και δεν είναι τυχαίο πως ο Ουζουνίδης τον είχε δίδυμο με τον Λαμπρόπουλο, κρατώντας μαζί τους Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς. Αρα, είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν μπορεί το βασικό δίδυμο να είναι οι Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, ενώ πλέον δεν φαίνεται πως θα εμφανιστεί σύντομα σε υψηλό επίπεδο το Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς. Ετσι, το θέμα για στόπερ μπαίνει ξανά στο τραπέζι.

Δείτε επίσης

Αλλαγή ώρας στο Λαμία-ΑΕΚ

Μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσει η εν λόγω αναμέτρηση