Στο απόλυτο μηδέν Σιμόες και Λαμπρόπουλος

Αμφότεροι περιμένουν μήπως προκύψει κάτι από το εξωτερικό, αλλά προς το παρόν το τηλέφωνό τους δε χτυπάει

Η ΑΕΚ πολύ δύσκολα θα κάνει άλλη μεταγραφή μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πλέον, μόνο με… θαύμα θα υπάρξει και πώληση – αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το ρόστερ της.

Τόσο ο Αντρέ Σιμόες, όσο και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι οποίοι δεν υπολογίζονται μετά από απόφαση της διοίκησης διότι δεν ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους, δεν έχουν αυτή τη στιγμή στα χέρια τους κάτι χειροπιαστό, κάτι που θα τους έδινε τη δυνατότητα να πάνε στην ΑΕΚ και να διαπραγματευτούν το ενδεχόμενο της πρόωρης λήξης της συνεργασίας τους.

Αμφότεροι περιμένουν μήπως προκύψει κάτι από το εξωτερικό, αλλά προς το παρόν το τηλέφωνό τους δε χτυπάει και βρίσκονται ήδη στους δύο μήνες «ανεργίας». Έτσι «κινδυνεύουν» αν δεν αποχωρήσουν άμεσα ή αν δεν βρεθεί φόρμουλα επιστροφής να πάνε στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους όντας 7 μήνες ανενεργοί ποδοσφαιριστές…

Η ΑΕΚ από την πλευρά της θα περιμένει να δει αν θα κάνουν οι προαναφερόμενοι παίκτες κάποια κίνηση επαναπροσέγγισης, διαφορετικά θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη της τακτική.

Δείτε επίσης

Μαντσίνι: «Δύσκολο και σκληρό το παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι του Άρη μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.