Στα άκρα οι σχέσεις με τον Λάζαρο

Αν και μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες αποτελούσε πρόσωπο που λατρευόταν από τους Ενωσίτες, η συμπεριφορά του τα έφερε όλα τούμπα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό

Αν και μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες αποτελούσε πρόσωπο που λατρευόταν από τους Ενωσίτες, η συμπεριφορά του τα έφερε όλα τούμπα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό, καταπατώντας το συμβόλαιο που είχε με την ΑΕΚ και συγκέντρωση την οργή των Ενωσιτών. Τα αποτελέσματα της «Ενωσίτικης κάλπης», δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας. Με ποσοστό 42%, οι ΑΕΚτζήδες ζητούν από τη διοίκηση να καρφώσει το συμβόλαιο του παίκτη στον τοίχο και να μην παίξει μπάλα τη νέα σεζόν.

Επίσης, 27% έφτασαν εκείνοι που θεωρούν, ότι η ΑΕΚ πρέπει να τον πάει στα δικαστήρια για να μάθει να μην προσβάλει. Στο 23% έφτασαν όσοι θεωρούν πως η Ενωση δεν πρέπει να ασχοληθεί άλλον με τον παίκτη και να κάνει ό,τι θέλει στην καριέρα του, ενώ υπήρξε και 8% που απαξίωνε πλήρως τη συμπεριφορά του Λάζαρου, αναρωτώμενο: «Ποιος είναι ο κύριος;».

Δείτε επίσης

Με Πο και Γούτα άρχισε η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει ΑΕΚ

Οι παίκτες του Ατρομήτου επέστρεψαν στις προπονήσεις