Τελευταία Νέα

Σιμόες: «Όλοι ξέρουν ότι δεν ήθελα να φύγω»

Ο Αντρέ Σιμόες ανανέωσε – επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ για τα επόμενα 4 χρόνια και χθες έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, αφού ποτέ δεν είχε κρύψει ότι ήθελε να μείνει και ότι ήθελε να συνδυάσει και την εξασφάλιση του μέλλοντός του και το project της ΑΕΚ.

Το «Enwsi.gr» είναι σε θέση να γνωρίζει τι ακριβώς έλεγε χθες ο Σιμόες σε φίλους και συμπαίκτες για το θέμα που κράτησε δύο και πλέον μήνες…

«Όλοι το ξέρουν ότι δεν ήθελα να φύγω. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη μου επιλογή, ακόμα και αν τα λεφτά που θα έπαιρνα θα ήταν λιγότερα από αυτά που θα μπορούσα να βρω αλλού. Ήρθα στην ομάδα ελεύθερος. Η ΑΕΚ ήταν η κορυφή της σκάλας της καριέρας μου. Πήρα μαζί της πρωτάθλημα και έπαιξα στο Champions League.

Αυτό το συμβόλαιο είναι το συμβόλαιο της ζωής μου. Όχι μόνο για μένα, τη γυναίκα μου και την κόρη μου. Για όλη μου την οικογένεια. Για να πω στον πατέρα μου μετά από χρόνια δουλειάς και μετά από 13 ώρες εργασίας τη μέρα, πήγαινε επιτέλους διακοπές. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω ο πιο πλούσιος τύπος της πόλης. Απλά θέλω να βοηθήσω και τους δικούς μου που ξεκίνησαν από το μηδέν».

Δείτε επίσης

Προπονήσεις με πρώην γυμναστή της ΑΕΚ κάνει ο Κώστας Μανωλάς (VIDEO)

O Kώστας Μανωλάς προπονείται με πρώην γυμναστή της ΑΕΚ όσο βρίσκεται σε καραντίνα