Σαμπανάτζοβιτς: «Τον Γενάρη στην Αθήνα για τις τελικές επαφές με την ΑΕΚ»

Τι δήλωσε ο Ράφικ Σαμπανάτζοβιτς για τις τελικές επαφές με την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς προκειμένου ο νεαρός να φορέσει την φανέλα του «Δικεφάλου»

Η περίπτωση του έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς τον Γενάρη ο παίκτης μαζί με τον πατέρα του, Ράφικ θα έρθουν στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Για το θέμα μίλησε στη Βοσνία ο Ράφικ Σαμπανάτζοβιτς: «Η ΑΕΚ και η Ζελέζνιτσαρ έχουν διαπραγματευτεί μεταξύ τους όσον αφορά τους όρους της μεταγραφής και απ’ ό,τι γνωρίζω έχουν έρθει σε συμφωνία. Αυτό που τώρα έχουμε μπροστά μας είναι ο δρόμος προς την Ελλάδα, στις αρχές Ιανουαρίου, όπου θα προσπαθήσουμε να συμφωνήσουμε στους όρους της συμφωνίας μας. Μέχρι στιγμής έχουμε έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ μόνο τηλεφωνικά, αλλά θα λάβουμε την τελική απόφαση μετά τις συνομιλίες μας από κοντά τον Ιανουάριο».

Ερωτηθείς αν υπάρχει η δυνατότητα να μην πέσουν τελικά οι υπογραφές ο Ράφικ τονίζει στο βοσνιακό Sport1: «Φυσικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αν οι συνθήκες που προσφερθούν στον Ανέλ δεν μας ταιριάζουν. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα με βεβαιότητα, μέχρι να καθίσουμε σε ένα τραπέζι με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Αυτό θα γίνει αρχές Ιανουαρίου. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες».

Δείτε επίσης

Η κρούση του Άρη στον… Καρέρα

Ο Μάσιμο Καρέρα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Στον 55χρονο προπονητή είχε κάνει κρούση και ο Άρης.