Τελευταία Νέα

«Η ΑΕΚ θα ζωντανέψει ξανά την Ριζούπολη»

Οι δηλώσεις του Ερασιτέχνη του Απόλλωνα Σμύρνης για την ενδεχόμενη επιστροφή της ΑΕΚ στην Ριζούπολη

Όλο και πιο πιθανό μοιάζει το σενάριο επιστροφής της ΑΕΚ στην Ριζούπολη μέχρι να μπει η ομάδα στην «Αγιά Σοφιά». Κυριότερος λόγος είναι το γεγονός πως η Ένωση έχει πληγωθεί από πρόστιμα που γίνονται πολύ μακριά από τον χώρο ευθύνης της και δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτά. Τελευταίο παράδειγμα η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών που υπέστη.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε στην «Ώρα» για υην ενδεχόμενη επιστροφή του Δικεφάλου στο «Γ. Καμάρας» και έστρωσε… κόκκινο χαλί την ΑΕΚ. «Η ΑΕΚ θα ζωντανέψει την Ριζούπολη. Είναι μια καλή ευκαιρία για να ζωντανέψει και πάλι το γήπεδο», αναφέρει αρχικά και προσθέτει ότι: «Ο Μπάγεβιτς το ήθελε πολύ και επέμενε για έδρα της ΑΕΚ να χρησιμοποιείται η Ριζούπολη».

Δεν λησμονείται φυσικά, και το γεγονός ότι η Ένωση είχε παραχωρήσει κάποτε το γήπεδο της στον Απόλλωνα Σμύρνης ώστε να δώσει ευρωπαϊκό παιχνίδι. «Με μεγάλη μας χαρά θα φιλοξενήσουμε την ΑΕΚ. Οφείλουμε να το κάνουμε διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο παρελθόν η ΑΕΚ μας φιλοξένησε στο «Νίκος Γκουμας» για να δώσουμε το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ολίμπια Λιουμπλιάνας».

Δείτε επίσης

Η επίσημη ανακοίνωση για την χορηγία Μελισσανίδη και Aegean Oil για τον κορωνοϊό

Αυτήν την ώρα η πανδημία από τον κορωνοϊό απειλεί με τον πιο παράξενο «πόλεμο» που γνώρισε η ανθρωπότητα.