Τελευταία Νέα

Ψάχνει… Κρστίτσιτς για τα άκρα

Αυτή είναι η απόφαση της ΑΕΚ για τον εξτρέμ. To «Enwsi.gr» έχει το ρεπορτάζ

Η ΑΕΚ με την απόκτηση του Νέναντι Κρστίτσιτς είναι αλήθεια πως δεν έκανε μία σπουδαία κίνηση για την ενίσχυση του άξονά της, αλλά κέρδισε και πολύτιμο χρόνο ενόψει των επόμενων κινήσεών της.

Μία από τις θέσεις στην οποία χρειάζεται προσθήκη ποιότητας είναι και αυτή του εξτρέμ. Τα δεδομένα όμως περιπλέκονται λόγω… συνθηκών. Καταρχάς για το αριστερό «φτερό» υπάρχει ο Λούκας Μπογέ. Πίσω του βρίσκεται ο Χρήστος Αλμπάνης, ενώ εκεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο Πέτρος Μάνταλος.

Αριθμητικά λοιπόν η ΑΕΚ είναι καλυμμένη. Ωστόσο κανένας δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτά για το τί θα γίνει ενόψει της νέας σεζόν. Διότι ο Αργεντινός έχει έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς, ενώ ο Αλμπάνης δεν έχει καταφέρει ακόμα να δείξει αν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης. Ο β’ γύρος θα αποτελέσει τον καθρέφτη του Έλληνα ακραίου.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το δεξί άκρο, όπου πλέον ξεκινάει βασικός ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, αλλά δεν είναι η φυσική του θέση, αλλά έρχεται με φόρα ο Γιάννης Γιαννιώτας. Επί της ουσίας η ΑΕΚ χρειάζεται μία πρωτοκλασάτη λύση για το δεξί άκρο, επιπέδου Μπογέ.

Επειδή όμως δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια, στην ΑΕΚ θεωρούν πως στο β’ γύρο θα είναι η μεγάλη ευκαιρία για αυτούς τους τρεις «καθαρούς» ακραίους να δείξουν την αξία τους ώστε να βγούνε πιο ασφαλή συμπεράσματα για το μέλλον τους.

Αυτό βεβαίως δε σημαίνει ότι η ΑΕΚ δε θα κάνει κίνηση για εξτρέμ. Οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες τους, έχουν αποφασίσει πως αν βρεθεί κάποια περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα έχει τα στοιχεία του Κρστίτσιτς, θα είναι δηλαδή σε ιδανική ηλικία, παίκτης που θα είναι ποιοτικός και θα μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ και θα είναι και μέσα στο οικονομικό status του συλλόγου, τότε θα γίνει κίνηση.

 

Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να πάρει παίκτη απλά για να πάρει. Έχει γίνει ξεκάθαρο πως από εδώ και στο εξής θα γίνονται ποιοτικές προσθήκες για να ανέβει ακόμα πιο πολύ το επίπεδο και για να διορθωθούν οι όποιες ανορθογραφίες.

Δείτε επίσης

Ατματσίδης για «Ν. Γκούμας»: «Τυχερός που τα έζησα εδώ μέσα όλα αυτά» (ΦΩΤΟ)

Η ανάρτηση του παλαίμαχου γκολκίπερ της «Ένωσης»