Πρόσω ολοταχώς για Κρστίτσιτς!

Την απόλυτη βεβαιότητα πως ο Νέναντ Κρστίτσιτς θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» και μάλιστα σύντομα εκφράζουν πλέον σχεδόν όλα τα σερβικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες  του «Enwsi,gr», από την ΑΕΚ όχι μόνο έχει δοθεί η οδηγία «πρόσω ολοταχώς» για την απόκτηση του 28χρονου μέσου, αλλά μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα σηματοδοτούν την απόκτηση του Κρστίτσιτς!

Όπως μάλιστα λέγεται πλέον ανοιχτά και στο Βελιγράδι, η ΑΕΚ όχι μόνο έχει πλησιάσει τον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, αλλά του έχει προσφέρει και συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας. Για να ακριβολογούμε η «Ένωση» θέλει τον Κρστίτσιτς μέχρι το 2022 άρα για 3,5 χρόνια, μιας και επιδιώκει από τώρα να τον κάνει δικό της. Οι «πηγές» μας υπογράμμιζαν χθες ότι το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια 2,5 ετών με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα έτος.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό πως ο Κρστίτσιτς έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 500 χιλιάδων ευρώ στο συμβόλαιό του. Αυτό δεν επιβεβαιώνεται από το Βελιγράδι, όπου υποστηρίζουν ότι τόσα είναι τα χρήματα που θέλει τώρα ο Ερυθρός Αστέρας για να πει το «ναι». Η ΑΕΚ φέρεται να έχει προτείνει 300.000 ευρώ στους Σέρβους, αλλά της διαμηνύθηκε πως δε θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Ένωση» θα δώσει τελικά το ποσό που απαιτείται δηλαδή τις 500.000 είτε είναι ρήτρα αποδέσμευσης είτε όχι προκειμένου να μη… μπλέξει σε περιπέτειες και να κάνει άμεσα δικό της τον παίκτη!

Μάλιστα στο Βελιγράδι θεωρούν πως υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Κρστίτσιτς, ο οποίος αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές του, αφού το πρωτάθλημα στη Σερβία έχει διακοπεί μέχρι τα μέσα Φλεβάρη! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η «Ένωση» έχει δώσει αρχικά στον παίκτη το συμβόλαιο που πρότεινε στον Αντρέ Σιμόες, δηλαδή για τον πρώτο χρόνο συνεργασίας μίνιμουμ 450.000 ευρώ!

Στο «στρατόπεδο» του «Δικεφάλου» πιστεύουν πως με την απόκτησή του 28χρονου μέσου, όχι μόνο θα κλείσει η «τρύπα» που υπάρχει στη μεσαία γραμμή, αλλά θα μπορέσουν να «χτίσουν» πάνω του και τον υπόλοιπο σχεδιασμό. Διότι με τον Κρστίτσιτς παρόντα, τον Γαλανόπουλο να είναι ήδη ενεργό μέλος, τον υιό Σαμπανάτζοβιτς να έρχεται το καλοκαίρι, η «Ένωση» μπορεί να ψάξει να βρει μία περίπτωση παίκτη που θα μπορεί να «επενδύσει» πάνω του, όπως είχε κάνει πριν από λίγα χρόνια με την απόκτηση των Σιμόες και Γιόχανσον. Δύο ποδοσφαιριστών σε εξαιρετική ηλικία (23-24 ετών) που είχαν ανακαλυφθεί στην κυριολοεξία, αφού δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερα «βαρύ» βιογραφικό…

Δείτε επίσης

Παίζει με τον… πάγο ο Σλούτσκι (VIDEO)

Ο Σλούτσκι «έπαιξε» για τον πάγκο της ΑΕΚ, πλέον ο Ρώσος προπονητής παίζει με τον πάγο.