Προφορική συμφωνία ΑΕΚ-Τσιτσιρέτι

Κύκλοι μάνατζερ από την Ιταλία το επιβεβαιώνουν

Η ΑΕΚ, όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από μερικές μέρες σκανάρει την αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις σε όλες τις θέσεις. Μια εξ αυτών ήταν ο Αμάτο Τσιτσιρέτι που ανήκει στη Νάπολι και αγωνίζεται στα εξτρέμ. Μάλιστα σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία.

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», ο Ίλια Ίβιτς και ο μάνατζερ του Ιταλού παίκτη, Βιτσέντζο Πισακάνε έδωσαν τα χέρια στη συνάντηση που είχαν πριν από μερικές μέρες. Συγκεκριμένα την συμφωνία μετέφεραν οι Ιταλοί ατζέντηδες που γνωρίζουν αρκετές περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση. Τονίζεται μάλιστα ότι η πλευρά του 26χρονου εξτρέμ της Νάπολι έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΑΕΚ καθώς βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στη συμφωνία γίνεται λόγος για εξάμηνο δανεισμό του Τσιτσιρέτι στους «κιτρινόμαυρους», με την προσθήκη μιας οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι. Ο Ιταλός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία φθάνει στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Η συνάντηση στην Αθήνα και το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, ο εκπρόσωπος του 26χρονου, Βιτσέντζο Πισακάνε βρέθηκε στην Αθήνα πριν από μερικές μέρες και είχε συνάντηση με τον Ίλια Ίβιτς, σχετικά με την προοπτική μεταγραφής του Τσιτσιρέτι στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο. Ενώ, ρεπορτάζ από την Ιταλία, ήθελαν και τον Ολυμπιακό – εκτός της ΑΕΚ – στην διεκδίκηση του Τσιτσιρέτι και τονιζόταν πως έχουν βάλει στο μάτι τον 25χρονο άσο και ομάδες από Ισπανία και Βέλγιο.

Δείτε επίσης

Με Ποντένσε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

O Πέδρο Μάρτινς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ