«Προέχουν οι πωλήσεις των Ματέο και Ριβέρα στην Λας Πάλμας»

Τα ισπανικά Μέσα αναφέρονται στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας από τις Κανάριες Νήσους

H Λας Πάλμας βρίσκεται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση και βάζουν μπροστά τις πωλήσεις παικτών. Ενώ, ώστε να μειωθεί το μπάτζετ η ομάδα από τις Κανάριες Νήσους θα προβούν ακόμη και σε αποδεσμεύσεις παικτών.

Όπως, μάλιστα, γράφει το ισπανικό μέσο, La Provincia, «η Λας Πάλμας θα βγάλει χρήματα για να αντιμετωπίσει αυτό το «αιματηρό» οικονομικό σενάριο» και συνεχίζει περιγράφοντας το: «η οροφή για τους μισθούς θα πέσει από τα 19,2 εκατομμύρια ευρώ στα 8, ενώ το μεταγραφικό μπάτζετ θα μειωθεί από τα 38 εκατομμύρια ευρώ στα μόλις 12».

Τα κέρδη, τα… «χρήματα», φυσικά, θα έρθουν από πωλήσεις παικτών και η εν λόγω ισπανική εφημερίδα έχει ήδη στο ρεπορτάζ της τα δύο πρώτα ονόματα που θα αναχώρησουν από τον σύλλογο των Κανάριων νήσων: «Η διαδικασία των αποχωρήσεων ξεκινά με τις πωλήσεις των Ματέο και Ριβέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά, εννοώντας φυσικά τους Ματέο Γκαρσία και Κρίστιαν Ριβέρα.

Αμφότεροι, ο πρώτος στον Άρη και ο δεύτερος στην Ουέσκα, εκμεταλλεύτηκαν φέτος τον δανεισμό τους και ανέβασαν την τιμή τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, δίνοντας στη Λας Πάλμας την ευκαιρία να… κερδίσει από αυτούς στην προσπάθεια εξισορρόπησης των οικονομικών δεδομένων του συλλόγου.

Δείτε επίσης

Γιώργος Γιακουμάκης: Με Ζορμπά πανηγύρισαν οι παίκτες της Γκόρνικ μετά το γκολ του (VIDEO)

Σε ελληνικούς ρυθμούς χόρεψαν οι Πολωνοί