Που θα βρείτε σήμερα εισιτήρια για το ΑΕΚ-Βόλος!

Πολύς κόσμος αναμένεται σήμερα στη Ριζούπολη όμως υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια

Σε λίγες ώρες, (19.30, Novasports 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο στη Ριζούπολη για την 7η αγωνιστική της Super League. Οι βελτιωτικές εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ που γίνονται αυτή τη περίοδο, ανάγκασε την ΑΕΚ να δώσει την αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη ομάδα της Θεσσαλίας στο «Γ. Καμάρας».

Ένα γήπεδο στην… γειτονιά της ΑΕΚ που μόνο στην ξενιτιά δεν την κάνει να αισθάνεται πως είναι. Οι φίλοι της ΑΕΚ δίνουν πάντα δυναμικό παρών στη Ριζούπολη όταν ο Δικέφαλος αγωνίζεται εκεί και για αυτό έχει «χτιστεί» και μια ιδιαίτερη παράδοση. Συγκεκριμένα, η Ένωση είναι αήττητη στις τελευταίες 25 επισκέψεις στη Ριζούπολη, μετρώντας 19 νίκες και 6 ισοπαλίες! Η τελευταία ήττα του Δικεφάλου στο συγκεκριμένο γήπεδο χρονολογείται… 20 χρόνια πίσω! Στις 9 Απριλίου 1989, όταν έδινε τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, γνώρισε μία ήττα-σοκ με 2-1 από τον Απόλλωνα.

Παρότι λόγω των διαρκείας δεν διατέθηκαν πολλά εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα, υπάρχουν ακόμα κάποια διαθέσιμα «μαγικά χαρτάκια». Το εκδοτήριο στο σταθμό «Ειρήνης» σήμερα λειτουργεί 10:00 – 18:30. Σε περίπτωση εξάντλησης των εισιτηρίων θα βγει άμεσα ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Στο γήπεδο της Ριζούπολης δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο καμία μέρα, ούτε σήμερα.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΘΥΡΑ

  • Θύρα 6: 10 €
  • Θύρες 1Α, 1Β και 2B: 15 €
  • Θύρα Επισήμων: 50 €Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής, η οποία μπορεί να αγοραστεί, είτε από το Iντερνετ από το σάιτ της Ερασιτεχνικής (www.aek.gr), είτε από τα καταστήματα PUBLIC, είτε από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster Hellas, είτε από τα εκδοτήριά μας κατά την αγορά των εισιτηρίων. Το κόστος της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ είναι 10 ευρώ.

Αναλυτικά η αντιστοιχία των καρτών διαρκείας:

• Στη θύρα VIP θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών VIP (Ρ1, Ρ2) και MEMBERS του ΟΑΚΑ.
• Στις θύρες 2Α και 2Β θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 9 και 29 του ΟΑΚΑ.
• Στις θύρες 4 και 5 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 1, 15 και 35 του ΟΑΚΑ.
• Στις θύρες 6 και 7 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 3 και 33 του ΟΑΚΑ.
• Στις θύρες 8, 9 και 10 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 7, 11 και 13 του ΟΑΚΑ.

 

Δείτε επίσης

Που θα δείτε σήμερα το Βόλος-ΑΕΚ

H AEK δοκιμάζεται σήμερα στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο